Három, ukrán származású férfi, vasárnap délután, egy 21 éves lányt zaklatott a kerepesi HÉV-en. Az egyik, erősen ittas, vélhetően vendégmunkás férfi, szidalmazta, majd meg akarta ütni a törékeny lányt. A lány ekkor telefonon kért segítséget szüleitől, édesapja pedig kiment a HÉV megállóba, amikor leszálltak, késsel megvágta az egyik zaklatót. Szemtanúkat keresnek.

Zaklatás a HÉV megállóban

Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt vasárnap délután a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőt hívtak hozzá

A támadó súlyosan megsérült, mentőt hívtak hozzá. Gyuricza László, a település polgármestere azt írta közösségi oldalán, hogy nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a lány

Nemsokkal az eset után, a poszthoz hozzászólt az érintett lány. Azt írta, az Örs vezér téren szállt fel a HÉV-re. Rákosfalván pedig három, erősen ittas ukrán férfi ült le mellé, akik felváltva beszéltek magyarul és ukránul. Aztán az egyik férfi elkezdte fogdosni a lábát.

Trágárul beszélt vele

Barbara rászólt, hogy hagyja abba, mert rendőrt hív. Erre a férfi elkezdett vele csúnyán beszélni “Cigány fa..szópó k.. meg basz..lak kurv.. ilyesmi trágár szavakkal illetett egész úton” – írta a közösségi oldalon a lány.

Elsírta magát

„Igen elsírtam magam tehetetlenek éreztem magam .. és azt mondta, sírj te kis k..va meg ilyesmi ..hozzá teszem, támadt, meg akart ütni többször is. Azt kell rólam tudni, hogy egy 150 cm , 40kg-os 21 éves lány vagyok . 3 középkorú férfi ellen nem tudtam volna mit tenni, egyel szemben sem”.

Tovább szidta a lányt

A lány nagyon megijedt, és azonnal felhívta a szüleit. Amikor Zsófialigethez értek, a lány felállt, erre a férfi azt mondta neki, „ne szálj le cigány ku..va stb ha le szállsz meg ba..lak stb.”

Leszálltak, az apa rátámadt

„Leszálltam édesapám ott ált a HÉV-megállónál meglátott és azt kérdezte “kislányom melyik volt az?” Rámutattam, erre apukám azt mondta neki, hogy mered molesztálni a lányom és a férfi meglökte megütötte, aztán sajnos igen édesapám megvágta, anyám mindennek ellenére segítséget nyújtott azonnal mentőt és rendőrt hívott” – írta Barabara.

Segítséget kér

„Éppen a rendőrségen ülünk, nem tudjuk mi lesz , nem szeretném ha édesapám börtönbe kerülne mert megvédett engem . Kérem a kedves Gyuricza László polgármester urat és mindekit hogy érjük el hogy más fiatal nővel / lánnyal ilyen ne történhessen főleg fényes nappal . És hogy édesapámat ne hurcolják meg kérem”.

Szemtanút keresnek

A lány arról is ír, hogy a HÉV-en, szemben ült vele egy 35 év hölgy, aki végig nézte a zaklatást. Barbara azt írja, azért nem hívott rendőrt, „mert ugye mindenki tudja, amikor kellene elég későn érnek oda, hozzá teszem, a HÉV rendészek sehol sem voltak!”  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Rettenetes járat

Többször írtunk arról, hogy az utasok beszámolója szerint már-már életveszélyes az említett HÉV vonalán utazni. Drogosok, részeg emberek zaklatják az utasokat, többször dohányoznak is a szerelvényeken. Részleteket, ide kattintva tudsz olvasni.

Kiemelt kép: illusztráció