Súlyos baleset történt Orosházán hétfőn. Lesodródott az úttestről egy zöld Opel, majd ház falának csapódott, a Szentesi úton. Egy nő észrevette a balesetet és azonnal a roncshoz szaladt, hogy segítsen.

Rosszul lett a sofőr

A baleset hétfő délben történt Orosházán. A Szentesi úton, a Bajnok utcánál  egy zöld Opel hajtott át a sövényen, eltarolva az útjelzőtáblát és a falnál állt meg. Egy idős férfi lett rosszul, ezért tért le az útról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőcsapat az autónál

Azonnal segíteni rohant egy nő

„Nagy ricsajjal csapódott be az autó” – mondta el az OrosCafénak egy nő, aki azonnal a sofőr segítségére sietett.

Eszméletlen volt

„Láttuk, hogy egy idős bácsi ül eszméletlenül az autóban. Csak az egyik oldalon tudtunk bejutni hozzá, mert ahogy elsodorta a korlátot és a táblát, megsérült a bal első ajtó.

A házfal állította meg az autót

Alig volt pulzusa

Szólítgattam, kikapcsoltam az övét, levettem a maszkját és alig érezhető pulzusa volt. Ez idő alatt a többiek értesítették a mentőket és a tűzoltókat” – mesélt az esetről sokkos állapotban a nő.

Furcsa, hogy az út melleti sövény érintetlen

Nem adott életjeleket

A mentősök egy esetkocsival perceken belül a helyszínre érkeztek. Hangai Józseftől, a Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársa elmondta, hogy az idős férfin látható sérülés nem volt, de életjeleket sem adott.

Meghalt

A katasztrófavédelem közleményében az áll, hogy a járművel egyedül utazó gépkocsivezetőt a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyi portál információi szerint a bácsi meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: A katasztrófavédelem helyszíni felvételei (Orosháza HTP)