Megölte feleségét, majd magával is végezni akart egy férfi Szabolcsban. A férj életét a mentőknek sikerült megmenteni. Szintén újév éjjelén felrobbant egy családi ház Bács-Kiskun megyében.

Megölte feleségét

A rendőrségre 2022. január 1-jén reggel 7 óra után érkezett bejelentés, miszerint Ököritófülpösön, egy férfi megfojtotta a feleségét, majd megpróbált önkezével véget vetni az életének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kórházba vitték a férjet

A mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megállapították, hogy a fiatal nő életét vesztette, férjét kórházba vitték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Büntetőeljárás folyik

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a beszerzett adatok alapján az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Robbanás újévkor

Robbanás történt január elsején, újév hajnalán Katymáron egy családi házban a Szabadkai úton. Egy embert a romok alól mentettek ki a tűzoltók – közölte a katasztrófavédelem.

Egy ember volt a romok alatt

Egy száz négyzetméteres házban volt a robbanás, a detonáció ereje szétfeszítette az épületet, amely bármikor összedőlhet. A bácsalmási önkéntes tűzoltók kezdték meg a romok alá szorult férfi kimentését, de helyszínre érkeztek időközben a mentők és a bajai hivatásos tűzoltók is.

Kórházba vitték

A tűzoltók, miután kiemelték a sérült férfit a félig összedőlt ház romjai alól, átadták a mentőknek, akik a helyszíni ellátást követően a bajai kórházba szállították.

Gázpalackot hoztak ki a házból

A tűzoltók az épület közelében találtak egy gázpalackot is, amit biztonságos helyre vittek – írta a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: illusztráció