Elvitte két éves kisfiát a bölcsődébe, majd halálos balesetet szenvedett egy 22 éves nő Nyíregyháza környékén. Anna gépkocsija a havas úton csúszott le az úttestről, a fiatal nő nem használta a biztonsági övet.

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 21-én 7 óra 40 perc körül a 4911-es úton, az 5. kilométerszelvényben Nyíregyháza és Nagykálló között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mikrobusszal ütközött az autó

A rendelkezésre álló adatok szerint a Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezzel a busszal ütközött a Suzuki

Forras: nyiregyhaza.hu

Meghalt a 22 éves nő

A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elvitte gyermekét a bölcsibe

Szokásos rutinját végezte az 22 éves életvidám nyíregyházi édesanya péntek reggel. Felkeltette kétéves gyermekét, elkészültek, majd rövid autózás után a kisfiút beadta a bölcsibe. „Szia drágám, délután jövök érted”. Majd Anna beült a kocsiba és elindult nagykállói munkahelyére – írja a frissmedia.hu.

Csúszósak voltak az utak

Péntek reggel 6-7 óra környékén az esti havazástól az utak csúszósak voltak, amit a helyenként mínusz 10 fokos hideg még jobban felerősített és hatástalanította a útsózást. . Csúszósak volt az aszfalt, Anna szenvedhetett balesetet.

Nem tudták megmenteni Anna életét

Forrás: nyiregyhaza.hu

Nem használta a biztonsági övet

A gépkocsivezető oldala csaknem teljesen ép maradt, azonban a sofőr sajnos nem használta a biztonsági övet, így teste kitörte a hátsó ablakot. Hiába érkeztek ki a mentők gyorsan, Anna életét nem lehetett megmenteni.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: nyiregyhaza.hu