Nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát a Volkswagen sofőrje és belehajtott egy Toyotába Angyalföldön. Az egyik autóban lakásfelújításhoz festéket szállítottak, ez szétfolyt és összemázolta az autót.

Ütközés a kereszteződésben

Egy Toyota C-HR és egy Volkswagen Polo ütközött hétfő délelőtt az angyalföldi Rozsnyai utca és Lomb utca kereszteződésében. Információink szerint a Polot vezető férfi a Lomb utcán a Gyöngyösi utca felé haladva nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát és nagy nyugalommal behajtott a kereszteződésbe, ahol neki jobbról pont akkor ért oda a céges Toyota. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Roncsok az úton

Kidöntötte a táblát

Egyik sofőr sem számított a másikra, így fékezés nélkül, nagy erővel csapódott egymásnak a két autó. Az ütközés hatására a Volkswagen felhajtott a járdára, kidöntötte az elsőbbségadás táblát, és a sarki telephely kerítésének hajtott, a Toyotát pedig befordította a Lomb utcába.

Csúnyán összetört a Toyota eleje

Kirobbant légzsákok

A járművekben az összes létező légzsák kirobbant, a Poloban a sofőrön kívül a jobb első ülésen egy hölgy is utazott, mindketten könnyebben sérültek, ahogyan a Toyotát vezető nő is megúszta könnyű sérüléssel, a mentők mindhármukat kórházba szállították.

Leszakadt a Toyota eleje

Szétkenődött festék

A Volkswagen csomagterében éppen lakásfelújításra szállítottak festéket, ami az ütéstől kiborult és szétkenődött.

Lezárták az utcát

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, de szerencsére az ő feladatuk kimerült a két autó áramtalanításában. A Lomb utcát kifelé a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Behorpadt a VW oldala

Fotó: Kékvillogó.hu/G.K.