Szinte filmbe illő hajsza zajlott Érd és Budapest között: egy érdi férfit ugyanis bezárt a házba a szeretője, ezt követően ellopta a luxuskocsiját, majd pedig a fővárosba száguldott vele. A kocsiban viszont egyéb meglepetés is várta a zsarukat, méghozzá egy fegyver.

Romantikázásnak indult

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy a férfihez megérkezett a kedvese, azért, hogy együtt töltsék az estét, éjszakát. Ezzel eddig semmi probléma nem is lett volna, ám másnap a romantikus pillanatok igazán hajmeresztő fordulatot vettek, ugyanis a nő egyszer csak felpattan, rázárt a férfira a szoba ajtót, majd pedig az udvarra rohant, ahol beugrott az ott parkoló luxusautóba, és elhajtott vele. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Hamar lebukott

A hölgy azzal, azonban nem számolt, hogy a kocsiban lévő nyomkövető nagyon hamar lebuktatja, így nem csoda, hogy a rendőrök elég hamar a nyomára akadtak.

Ez is érdekelhet:

Újabb fordulat

A rendőröknek ezután viszont újabb meglepetésben volt részük, ugyanis az autóban egy fegyvert is találtak lőszerekkel, írja a Bors. A lap információi szerint egy gépfegyverről van szó. Mindezt egyelőre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg, a történetet viszont igen.

Fegyvert találtak

“A jármű átvizsgálásakor a csomagtérben egy darab, fegyverre megtévesztésig hasonlító tárgyat, valamit lőszereket találtak. A lefoglalt tárgyakat igazságügyi fegyverszakértő vizsgálja.”

Vizsgálat indult

Ha mindez bebizonyosodik, akkor a fegyver valódi tulajdonosa nagy bajba kerülhet, a rendőrök most vizsgálják, hogyan kerülhetett az a Teslába.

Ez is érdekelhet:

Nyomozás folyik

“Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást, amelynek része annak megállapítása is, hogy a lefoglalt eszközök mikor és hogyan kerültek a járműbe” – közölte a rendőrség, akik azt is elárulták, hogy a 30 éves nőt még aznap előállították. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels