Borzalmas tragédia történt egy kismamával, aki boldogon várta születendő gyermekét, Istvánkát. A kisfiú azonban halva született, ami pedig a legrosszabb, hogy az édesanyának, Andreának fogalma sincs arról, mi történt a gyermeke holttesttével.

Rosszul lett

A kismama a terhesség vége felé lett rosszul, hányingerre és szédülésre panaszkodott, így mentőt hívtak hozzá, majd a kaposvári kórházba szállították. Az anyuka elmondta, a mentőben azt hitte, a magzatvize folyt el, ám később kiderült, hogy vérezni kezdett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Császármetszés

Andrea rengeteg vért vesztett, az ultrahang azonban azt mutatta, a gyermekkel minden rendben van. Az anyukán végül sürgősségi császármetszést hajtottak végre, mert elkezdett leválni a méhlepény.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meghalt a pici

Az anyuka ezután az intenzíven tért magához, ekkor tudta meg, hogy Istvánka halva született. Andreának aztán az orvosok azt mondták, a gyermek már valószínűleg korábban, még az anyaméhben meghalt.

Nem tudja, mi lett a holttestével

Andrea ebbe azonban nem akart beletörődni, állítja ugyanis, hogy a kicsi mozgását még a tragédiával záródó napon is érezte. Az édesanya ráadásul képtelen feldolgozni a történteket, ugyanis a kórházban sokkos állapotba került, a kicsi temettetését pedig az intézményre bízta, így most azt sem tudja, mi lett a gyermek holttestével.

Válaszokat szeretne

„Szeretném megtudni, miért halt meg a fiam, miért nem láthattam, és hol van a holtteste” – mondta a Borsnak az anyuka, aki ügyvédhez is fordult.

Ügyvédhez fordult

„Beszéltem egy ügyvéddel, akit meg fogok hatalmazni, hogy kikérjen minden hivatalos iratot, ami szükséges lehet az ügy szakértők általi kivizsgálásához” – magyarázta Andrea, aki teljesen összeomlott, kisfia halála teljesen összetörte.

Összetört

„Jön a karácsony, és én arra gondolok, mikor még tervezgettem az érkezését. Nem múlik el óra, hogy ne gondoljak rá, és ráadásul még a sírjánál sem állhatok meg egy kis vigasztalásért, hiszen azt sem tudom, van-e egyáltalán” – mondta könnyek között az édesanya, akinek már van két gyermeke.

Ebben bízik

Andrea most abban bízik, minél előbb lezárul ez a fájdalmas ügy, s reméli méltó módon tudja meggyászolni majd Istvánkánt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Be akartam fűteni, hogy meleg legyen otthon” – Porig égett egy kétgyermekes család háza Csongrádban, mindenük odalett

Kiemelt kép: Illusztráció