Elmúlt a nyár, és az ősz beköszöntével bőrünk óhatatlanul is halványodni kezd. A napsütötte barnaság kopásával pedig látványosabbá válnak az arcon lévő szeplők és májfoltok. Hogyan szabadulhatnánk meg ezektől? És mit csináljunk másképp ezután, hogy mérsékeljük a problémát?

Szexik a szeplők?

Nyilván erre a kérdésre mindenkinek megvan a maga válasza, hiszen a szépség szubjektív dolog. Azt azonban nem tagadhatjuk, hogy a makulátlan arcbőr az, amire mindannyian igazán vágyunk. Annak érdekében, hogy minél hibátlanabb legyen a bőrünk, alkalmazzuk a SzépségCenter pigmentfoltok elleni kozmetikumait

Ezek a bőrkiegyenlítő-folthalványító kozmetikumok segítenek abban, hogy halványabbá váljanak a napkár vagy akár a pattanások nyomán maradt sötét foltok az arcunkon. Támogatnak abban, hogy a bőrünk kevésbé intenzíven termelje a festékanyagokat, amelyek a szeplőkhöz és a májfoltok kialakulásához vezetnek, és visszafordíthatják a bőrkárosodást, amit a magas UV sugárzás okozott.

Éppen ezért, ha hatásos termékeket keresünk a pigmentfoltok elleni harcban, akkor ismerkedjünk meg a kínálattal, és alakítsunk ki egy olyan bőrápolási rutint, amellyel megelőzhetjük a helyzet romlását!

Védekezzünk a kialakulás ellen is!

Ha csak lehet, nyáron ne időzzünk a szabadban 10 és délután 4 óra között, de a kevésbé napsütéses időszakokban is bölcsebb, ha nem délelőtt 10 és 2 óra közé időzítjük a szabadtéri tevékenységeinket. 

Soha ne feledkezzünk meg a fényvédő krémek használatáról, még borongós időben sem, ahogy azt is tartsuk szem előtt, hogy legalább egy fél órával előzze meg ezek felvitele a napon történő tartózkodást! Ne csak az arcunkra gondoljunk, hanem gondoskodjunk minden olyan felületről, amelyet szabadon, fedetlenül hagy a ruha.

Ha már megtörtént a baj…

Akkor sem vagyunk eszköztelenek, ha már kialakultak a különféle foltok. Feltéve, hogy kitartóak és türelmesek vagyunk a változtatások irányába. 

Nagyon jó eredményekkel kecsegtetnek a halványító hatással bíró fátyolmaszkok, amilyen például a Neogence C-vitaminos vagy a NARÜKO pórusösszehúzó folthalványító fátyolmaszkja. Egyenletes bőrfelszínt és ragyogó megjelenést kölcsönöz, miközben halványítja a pigmentfoltokat, segít mérsékelni a festékanyag termelődését, aktív gyulladáscsökkentő hatóanyagai révén megnyugtatja a bőrt.

Rendszeres, mindennapi használatra javasolt a Neogence folthalványító olajos széruma, amely szintén gazdag C-vitaminban és bakuchiolban is. Megelőzésre és folthalványításra is tökéletes választás, de folyamatos alkalmazásával simítja a bőrt, fokozza a kollagéntermelést is, ennek köszönhetően feszesebb, rugalmasabb lesz a bőrünk.

Hasznos folthalványító hatóanyagok még a tranexámsav, az arbutin és niacinamid (B3-vitamin). Az ázsiai bőrápolásban már régóta beváltak, hiszen Keleten az egyenletes ragyogó, világos bőr a szépségideál. A folthalványító-bőrkiegyenlítő szérumok könnyen beszívódnak, leviszik a bőrpírt és nyugtatják a bőrt, ideálisak problémásabb, zsírosabb bőrtípusokra is.

Legyünk azonban türelmesek a foltok halványítását tekintve, ugyanis akár 2 hónapig is eltarthat, mire valóban látni fogjuk a változást egy következetes folthalványító rutin alkalmazása mellett.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: szepsegcenter.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.