A debreceni rendőröknek sikerült 24 órán belül elfogniuk a rablót. Amint azt a nyomozás során és a pontos személyleírások alapján kiderítették, az elkövető egy éles eszközzel a kezében rabolt ki egy debreceni kisboltot – a férfi elfogásáról videó is készült, melyet a cikkben közlünk.

Kiraboltak egy kisboltot

A rendőrség vonalán 2021. január 17-én 10 óra 30 perc tájékán érkezett bejelentés, miszerint Debrecenben, a Sarló utcában egy ismeretlen elkövető kirabolt egy kisboltot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A debreceni Sarló utcában rabolt a férfi

Pontos személyleírást kaptak a rendőrök

A helyszínre érkező egyenruhások azonnal keresésbe, majd részletes adatgyűjtésbe kezdtek. A nyomozók helyszíni szemlét tartottak, amely sikerrel járt, ugyanis részletes személyleírást kaptak a feltételezett elkövetőről.

Alapos kutatás vezetett el a rablóhoz

Megtalálták a rablót

Az adatgyűjtést követő napon két járőr a Monostorpályi úton felfigyelt egy férfira, akinek a ruházata nagyon hasonlított a személyleírásban említett ruhadarabokra. Ezt követően a 41 éves helyi lakost igazoltatták, és a férfi be is vallotta, hogy ő követte el a rablást.

Házkutatást tartottak a férfinál

Miután a rabló bevallotta bűneit, a rendőrök kutatást tartottak a férfi lakásán, ahol meg is találták az ellopott pénz egy részét, de a rablás során bevetett késre is rábukkantak, amelyet rögtön le is foglaltak.

A rendőrök a kisbolt előtt is hosszasan vizsgálódtak

Nem akart nyomot hagyni maga után

A meggyanúsított férfi a kihallgatása során beismerte a rablás elkövetését és elárulta, hogy nagyon gondosan oda akart figyelni arra, hogy véletlenül se hagyjon nyomot maga után. Minden bizonnyal a férfi nem számolt vele, hogy a járőrök szemfülesek lesznek és felismerik őt.

A nyomozók az ellopott pénz egy részét is megtalálták

Őrizetbe vették a rablót

A debreceni rendőrök az őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek a férfi letartóztatására. A rablónak felfegyverkezve elkövetett rablás miatt kell felelnie.

Mutatjuk a rabló elfogásáról készült videót:

 A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó az elfogásról – Forrás: Police.hu