Egyelőre nem ismert, miért tért le a férfi az útról. A tűzoltóknak feszítővágóval kellett kiemelni holttestét. Ugyan az arra járó autósok próbáltak rajta segíteni, de az ütközés hatalmas ereje miatt erre már nem volt esély.

Száguldás a halálba

Szörnyethalt egy 33 éves férfi, miután kocsijával letért az útról és óriási sebességgel fának csapódott péntek este Pócspetrinél. A roncsba szorult sofőrön több arra haladó is próbált segíteni, de akkor már nem élt. Azt nem tudni, hogy miért tért le az útról, de legalább 170-nel ment – hangzott el a Tv2 Tények című műsorának szombat esti adásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szinte semmi sem maradt a kocsiból

Egy félpár cipő a roncsok között, a szélvédő és a karosszéria is teljesen összegyűrődött, az autó eleje szinte eltűnt – ez a látvány fogadta a rendőröket és a tűzoltókat, miután hatalmas sebességgel a fának csapódott egy 33 éves férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pócspetri közelében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt található a település

Azonnal meghalt

„Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A baleset következtében a járművezető egy 33 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta a vármegyei rendőrség szóvivője Hrenkó Péter.

Próbáltak rajta segíteni

Több autós is észrevette a brutális balesetet. Az egyik a szemtanú azt mondta, két-három perccel azelőtt történhetett a tragédia, mielőtt odaért. Az a hölgy, aki megálltak először, ő már hívta a mentőt, ugye beszélt a diszpécserrel” – nyilatkozta a férfi.

Azt is megnézték, nem repültek-e ki az autóból

Felidézte, a diszpécser mondta a nőnek, hogy nézze meg, hogy van-e pulzusa, de a hölgy már nem érezte, hogy lenne. „Mi addig ott 2-3 emberrel körülnéztünk, megnéztük, hogy van-e az autóban még valaki, vagy hogy nem repült ki esetleg valaki az autóból” . fogalmazott.

Előkerült a feszítővágó is

A sofőr körülbelül 170-nel száguldott Nyírbátor felé, mikor hirtelen letért az útról, majd 50 méter után fának ütközött. Nem kizárt, hogy műszaki hiba vagy rosszullét okozhatta a tragikus balesetet. „A Kállósemjén és Nyírbátor között történt péntek esti balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak, a beavatkozók feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a jármű sofőrjét” – utóbbit pedig már a vármegyei katasztrófavédelem szóvivője, Ruttkai-Dér Vivien mondta.

Gyerekek kerültek kórházba

Szentesnél is késő éjjelig helyszíneltek a rendőrök. Az egyik összetört autóban egy gyermek és édesapja ült. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa azt mondta, a baleset helyszínén három sérültet láttak el, egy gyermeket és kettő felnőttet. Mind a hárman könnyebben sérültek és kórházba szállították őket.

Hátulról mentek a kocsijukba

Hangai József hozzátette, koponyasérülést, illetve mellkasfali zúzódást szenvedtek a balesetben. Éppen Szegvár elé mentek, mikor a mögöttük haladó kocsi beléjük hajtott. Az ütközéstől a kék kocsinak leszakadt a lökhárítója, a fekete kocsi is roncsolódott, felgyűrődött az eleje, a szélvédője is pókhálósra tört.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk forrása: Tv2 Tények.)