Elképesztő suttyó taxisofőrről készült videót tett közzé a rendőrség. A felvételen jól látsztik, hogy a sárga autó sofőrje egyszerűen ráhúzza a kormány egy úton közlekedő gyalogosra és elüti, majd a gázra lép és elhajt. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Elgázolta a gyalogost

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a szigetszentmiklósi L. Márió ellen, aki az eddigi adatok szerint május 3-án délelőtt fél tíz körül körül a 20. kerületi Kossuth Lajos utcán szándékosan ráhúzta a kormányt egy gyalogos férfira, akit el is sodort. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhajtott a taxis

A 30 éves taxis ezután lassított, majd elhajtott a helyszínről. Az elütött férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A kerületi rendőrök azonosították az autó vezetőjét, ám L. Márió még az elfogása előtt önként megjelent a kapitányságon.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bűnügyi felügyelet

A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, a bíróság pedig közben elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.

Gázt adott a taxis

L. Márió a vallomásában elmondta, attól tartott, hogy a férfi megtámadja őt, de sérülést nem akart​ neki okozni. A cikkünk alján megnézhető felvételen jól látszik, amint a gyalogos férfi elindul át az úton. Amikor meglátja őt a taxis gázt ad.

Ütközés ereje

Döbbenetes, de az autójával egyenesen nekihajt a férfinak, akinek lehetősége sincs kitérni a sárga autó elől. Az ütközés erejétől a földre került.

Földön fekvő férfi

A taxis az incidens után gázt adott és elhajtott a helyszínről. A térfigyelő kamera által készített felvételen az is látszik, hogy az utcán lévő emberek döbbenten állnak, majd az egyik odasiet a földön fekvő férfihez. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból