Bosszúból ölhette meg kisfiát, majd magát az a Somogy megyei férfi, akire szombaton talált rá testvére. Orsós Norbertet elhagyta gyermeke anyja, állítólag el akarta tiltani tőle a gyermeket is.

Készülhetett a gyilkosságra

Hónapok óta készülhetett a gyilkosságra az a hetesi apa, aki szombaton délután halálra szurkálta 8 éves kisfiát. A férfi tudta hová szúr, hiszen létfontosságú belső szerveket vágott meg azzal a késsel, amellyel a szörnyűség után magával is végzett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Láthatáson volt az édesapjánál

A Kaposvár mellett élő férfit élettársa többször is megcsalta. Később egy állandó párra talált, ezért hagyta el. Orsós Norbert ennek ellenére minden hétvégéjét fiával töltötte, így volt ez most is. A kis Márkó láthatáson volt az édesapjánál.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy cetlit tett az ajtóra

Úgy tudjuk, Norbert a szörnyű tette előtt kiírta lakása ajtajára, hogy „Ne gyere be, hívd a 112-t”. A két holttestet a kegyetlen apa testvére találta meg.

Szörnyű látvány volt

„Rengeteg volt a vér, mint egy mészárszéken, döbbenetes volt. Még vert a szíve Norbinak meg a gyereknek is. Belülről volt bezárva az ajtó, szó sem lehet arról, hogy itt valami idegen gyilkolt volna, Norbi mellett még ott volt a kés” – mondta a Blikknek az egyik helybéli, aki első közt ért a helyszínre. Két mentőhelikopter is jött, az orvosok megpróbáltak mindent, de egy óra múlva üresen szálltak fel, a gyerek és az apa is meghalt.

Nem érti, miért tette

„Senki nem tudja, miért tette. Minden hétvégén itt volt nála az unokám. Most is így volt. A másik fiam talált rájuk” – mondta az RTL klub Híradójában Norbert édesapja.

Nem volt munkája

A férfi sokáig külföldön dolgozott. Az édesapja azt mondta, később biztonsági őrként kapott állást itthon. Jelenleg nem volt munkája.

Tehetséges kisgyerek volt

A helybéliek szerint Norbert tehetséges, okos diák volt már kisiskolásként is, nyelveket beszélt, Angliában is dolgozott. Megismerkedett meg egy szomszéd faluból származó lánnyal, szerelembe estek, de a hetesiek szerint a nő csak játszott vele.

Megcsalta a párja

Amikor Norbi még együtt élt gyermeke anyjával, állandóan arról panaszkodott ismerőseinek, hogy párja megcsalja, eljár otthonról, idegen férfiakkal ismerkedik, nincs jövője a kapcsolatuknak.

Nem viselhette apja nevét

Amikor a nő teherbe esett, bár elismerte, hogy Orsós Norbert a gyermeke apja, azt nem engedte, hogy Márkó az Orsós vezetéknevet használhassa. Megpróbálkoztak még a közös élettel, de nem sikerült, az anya többször is elköltözött, végül aztán nem ment haza többet, talált magának egy másik férfit.

El akarta tiltani a kisfiút

Orsós Norbertnek bírói végzése volt arról, hogy rendszeresen láthassa gyermekét, ám az utóbbi időben arról panaszkodott, a gyerek anyja nem csak a szerelem érzését vette el tőle, hanem a gyereket is el akarja tiltani, belebetegedett a gondolatba is.

Nyomoz a rendőrség

„A nyomok arra utalnak, hogy az apa végzett a gyermekével, de szakértői vizsgálatoknak kell bizonyítaniuk azt, hogy ez valóban így történt. Vannak olyan sérülések, ami esetében ki kell zárni az esetleges idegenkezűséget, ez egy hosszadalmas folyamat, addig több részletet nem árulhatunk el” – mondta a tragédia után Batta Zsolt Iván főhadnagy, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

Kiemelt kép: rendőrök a gyilkosság helyszínén – Forrás: police.hu