Megölte volt feleségét egy 49 éves férfi kedden reggel a Tolna vármegyei Tamásiban. A rendőröket közös gyermekük értesítette. K. Gábor, 3 évvel ezelőtt is felesége megölésével fenyegette meg az asszonyt, akkor egy székhez kötözte. Az asszony bántalmazásába fia is segítségére volt. A 49 éves férfi akkori tette miatt börtönbe került.

A fiuk hívta a rendőrséget

A reggeli órákban egy fiatal férfi kért segítséget a rendőröktől, aki elmondta, hogy tőlük külön élő édesapja egy késsel megszúrta édesanyját. A mentők már nem tudták megmenteni az asszony életét. A tamási rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a férfit, a helyszínelés igazságügyi szakértő bevonásával jelenleg is zajlik.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Korábban is bántalmazta feleségét

A helyiek számára nem ismeretlen K. Gábor. Azt mondták, mindenki tudott arról, hogy rendszeresen ütötte-vágta a feleségét, sőt, volt olyan eset is, amikor a saját fiukkal egy székhez kötözték a nőt, majd megásták a kertben a sírját. Arról az esetről egyébként 2020-ban a rendőrség is beszámolt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azzal fenyegette, hogy megöli

Három évvel ezelőtt közleményükben azt írták, hogy egy pincehelyi lakos tett feljelentést 2020. február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatja őt azért, mert feleségével viszonya volt. A tamási rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során kiderült, hogy a helyi férfi az elmúlt időszakban több alkalommal fenyegette meg feleségét, hogy megöli. 

Fiával segítségével megkötözte a nőt

Egy szóváltást követően 2020. február 18-án az esti órákban – 17 éves fiuk segítségével – megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket és távcsőt, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót, továbbá más élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

Ezt a fegyvert találták a férfi lakásán a rendőrök

Forrás: police.hu

Börtönbe került

Az ügy miatt a férfi akkor börtönbe került, mivel az asszony ellene vallott a bíróságon. Egy nekünk nyilatkozó környékbeli arról számolt be, hogy K. Gábor ezen ügy ítélethirdetésekor bosszút esküdött a tárgyalóteremben, amit most kegyetlen tettével váltott be.

Indulatos volt

Egy másik környékbeli a keddi gyilkosság után azt mondta, évek óta ismerte a támadót, s mindig is tartott tőle, mert hallott a férfi viselt dolgairól. Emellett szerinte K. Gábor másokkal is különösen viselkedett: gyakran volt indulatos, és alapvetően különc embernek ismerték őt. 

Életfogytiglant is kaphat

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt nyilatkozta kollégái most emberölés miatt indítottak nyomozást, de könnyen lehet, hogy ennél sokkal súlyosabb minősítők miatt is felelnie kell majd a gyilkosnak. Ha például beigazolódik, hogy bosszút esküdött korábban, és előre felkészült ex-felesége megölésére, akkor a bíró akár életfogytiglani börtönbüntetést is kiszabhat rá.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.