A fóti rendőrök villámgyorsan elfogták azt a 38 éves nőt, aki a gyanú szerint egy szalonnázó késsel akart kirabolni egy élelmiszerboltot a településen. Nem volt nehéz dolguk a zsaruknak, a rablót ugyanis a bolt tulajdonosa bezárta az üzletbe, ott találták meg a rendőrök.

Késsel követelte a bevételt

A Fóti Rendőrőrsre futott be egy segélykérés április 19-én délelőtt, hogy egy nő késsel a kezében követelte a bevételt az egyik helyi üzletben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átugrott a pulton

Az eladó nem teljesítette a többször is elhangzó követelést, egy óvatlan pillanatban átugrott a pulton, majd az utcára futva kulcsra zárta az ajtót – magányos rabságra ítélve támadóját.

Kasszához lépett

A bent rekedt nő, ha már pénzt akart kihasználta hirtelen jött egyedüllétét, semmitől és senkitől nem zavartatva a kasszához lépett. Kimarkolta a bankókat, valamint, érthetetlen módon a bankkártyás vásárlást igazoló papírokat, zsebébe gyömöszölte, majd megindult kifelé. 

Szalonnázó kés

Szalonnázó késével próbálta az üzlet bejárati ajtaján lévő zárat kifeszíteni, egy idő után azonban letett lehetetlen küldetéséről és leült egy kosártartóra.

Deci vodka

Rágyújtott, közben megivott egy deci vodkát. Csendes időtöltését az ajtót nyitó rendőrök zavarták meg, a történet egy sokkal ingerszegényebb előállító helyiségben ért véget.

Rendőrségi helyszínelés

Magánéleti zűr

A 38 éves nő beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint magánéleti problémái miatt, végső elkeseredésében tért be az üzletbe, eredetileg egy kis teáért, ám tervei aztán másként alakultak. Tettét megbánta.

Ez is Fóton történt:

Felfegyverkezve elkövetett rablás

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az őrizetbe vett nővel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A rablás helyszínén készült fotó – Forrás: Rendőrség