A 11. kerületi Budafoki út és Bertalan Lajos utca kereszteződésében sárgán villogtak a jelzőlámpák csütörtökön, „természetesen” nem úszták meg baleset nélkül az arra közlekedők.

A Budafoki úton történt

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint a 22. kerületi önkormányzat Skoda Kodiaq típusú járműve a Budafoki úton egy rendezvényről igyekezett vissza Budafokra, amikor az ominózus kereszteződéshez ért.

Suzuki rohant a Skodának

Az alárendelt Bertalan Lajos utcán, a Műegyetem rakpart felől megállt egy autó, ám ezt kielőzte egy ételfutár Suzuki Swift, amely így a balra kanyarodó sávban haladt tovább egyenesen a Bertalan Lajos utcán, így pont az időközben odaért Skoda bal oldalának rohant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

Kinyíltak a légzsákok

A Skodában az összes légzsák azonnal kinyílt, az autó keresztbe fordulva tudott megállni a Budafoki úton, míg a Suzuki az ütközési pontnál maradt. Egy fiatalabb nő vezette, mellette idősebb nő utas ült, mindketten könnyebben sérültek, mivel használták a biztonsági öveiket.

Kórházba vittek két férfit

Az önkormányzati autót egy középkorú férfi kormányozta, mellette és mögötte is egy-egy férfi utazott, szintén a sofőrt és a mellette ülő utast szállították a kórházba további vizsgálatokra.

Helyszíni fotó:

Fotó: GK

Be voltak kötve

Ők is mindannyian be voltak kötve, a harmadik utast is megvizsgálták, de neki semmi baja nem esett, így a helyszínen maradt megvárni az autómentőt.

Drón

A 133E busz mintegy másfél órán keresztül terelve közlekedett, illetve a közúti forgalmat is elterelték a rendőrök. Érdekesség, hogy a helyszín minél pontosabb felderítése érdekében a rendőrség drónt is bevetett, amelyet ezen a héten tesztelnek éles helyzetben.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK