Elment az esze annak a BMW-t vezető sofőrnek, aki szokatlan előzésbe kezdett az M0-áson. Az akcióról videó készült, ezt cikkünk alján lehet megnézni.

Vérre menő előzés

Szinte vérre menő előzést mutatott be az M0-ás dunakeszi szakaszán egy BMW-s, amikor az M0-ás dunakeszi szakászán életveszélyesen előzött meg egy belső sávban elmélázó Skodást. Hajszálon múlott a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszélyes manőver

„Az M0-ás északi részén közlekedtem augusztus 26-án, 9 óra előtt pár perccel, amikor a középső tükörbe nézve észrevettem egy olyan esetet, amilyet még sosem láttam. Nagyon veszélyes manőver volt” – írják a Bp-i Autósok Közössége Youtube-csatornáján.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tiltott módszer

A felvételen jól látszik, hogy egy fehér Skoda lassan húzódott ki a belső sávból, ezért egy BMW vezetője Forma-1-ben is tiltott manőverbe kezdett.

Nagyon gyorsan ment

Alig három napja egy másik őrült BMW-s sofőrről, aki túl gyorsan haladt, átsodródott az út túloldalára, ahol négy autó közé repült és összetörte azokat Vecsésen a Market Centrál parkolójánál. 

Felmászott a BMW az Audira

Forrás: Facebook

4 autót tört össze a BMW

A katasztrófavédelem hivatalos közleménye szerint összeütközött négy személyautó Vecsésen, a Fő úton. A fotókon jól látszik, hogy az 5-ös BMW kombi felugratott egy fekete Audira. Összetörött közben egy Mazda, Toyota és egy Volkswagen is.

Egymásba csapódó BMW-k

Augusztus közepén egy vasárnap éjjel a Nagykörúton piásan ült volán mögé egy BMW sofőrje, nem csoda, hogy balesetet okozott. Tudósítónk elmondása szerint az ütközés úgy történt, hogy éjfél körül az Erzsébet körúton egy hármas BMW haladt a Blaha Lujza tér felől az Oktogon irányába. A Wesselényi utca után megcsúszott, jobbra kitért és az ott parkoló másik BMW-nek vágódott.

Ittas lehetett a sofőr

A vétkes BMW-ben fiatalok ültek, a vezető férfit és két lányt a kiérkező mentők megvizsgáltak, de a légzsákok ismét jól vizsgáztak, egyikük sem sérült meg. Ellenben a sofőr esetében felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, az elsőként odaérkező autómentő így nem szállíthatta el a roncsot, mert a járművet a rendőrség lefoglalta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó az M0-áson szemtelenül előző BMW-ről

Kiemelt kép: részlet a videóból