Nem tanult a tévés celeb, Berki Krisztián büntetőfékezéséből az a férfi, aki Abony közelében taposott a fékbe egy autó előtt, amit másodpercekkel korábban megelőzött. A tévés celeb 2 év felfüggesztettet kapott büntetőfékezésért és a jogsiját is elvették. Vélhetően a 42 éves, Abonynál önbíráskodó férfi is sem ússza meg másként.

Közúti veszélyeztetés

A rendőrség közúti veszélyeztetéssel gyanúsíta azt a 42 éves férfit, aki egy közlekedési vitát büntetőfékezéssel zárt le, amelynek következtében saját és vitapartnere járműje is összetört. Először egy kutyára fogta a belassítást, majd végül beismerte a tettét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Túl lassúnak tartotta

Egy, a Vasút útra kitolató gépjármű miatt kellett megállnia egy ezüst színű autónak, valamint a mögötte érkező kisteherautónak augusztus 31-én reggel. A személyautót vezető 42 éves abonyi férfi elindulását lassúnak ítélte a tehergépkocsi 36 éves ecseri sofőrje, rádudált, majd rövid úton megelőzte.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Befékezett előtte

A lehagyott járművezető visszaelőzött, majd kettejük összefeszülését indokolatlan vészfékezéssel torolta meg, amelynek következtében a járművek összeütköztek. A baleset következtében senki nem sérült meg, de a járművekben anyagi kár keletkezett.

Kutyára fogta

Az abonyi járőrök a helyszínről előállították a 42 éves helyi férfit, kihallgatása megtörtént. A gyanúsítás ellen panasszal nem élt, a terhére rótt bűncselekményt elismerte, és vallomást tett. A helyszínen ugyan még azt próbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy egy autója elé kiszaladó kutya miatt kényszerült hirtelen fékezésre, kihallgatásán módosított: „Meg akartam kérdezni tőle, hogy miért volt türelmetlen, miért inzultált”? – mondta a rendőröknek.

Berki Krisztiánt elítélték

Júliusban a bíróság egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért kimondta Berki Krisztián bűnösségét. Két év szabadságvesztésre ítélte, négy év próbaidőre felfüggesztve, emellett két évre elvették a jogosítványát és 625 ezer forintos pénzbüntetésre is ítélték a büntetőfékező celebet. IDE KAPCSOLÓDIK: Berki Krisztián bűnös! Büntetőfékezése miatt 2 évet kapott, elvették a jogsiját és fizetnie is kell, a celeb mégis szabadlábon távozhatott

Összeütköztek

Berki Krisztián büntetőfékezése miatt a menetrend szerinti járat nem tudott időben megállni, és a busz összeütközött a celeb autójával. Az autóbusz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést.

Előre repültek az utasok

Berki Krisztián végig azt állította, hogy ő semmilyen szabályszegést nem követett el, pedig az ügyészség még egy videót is közzétett a veszélyes fékezéséről. A büntetőfékezés miatt a busz utasai előreestek, a busz pedig belecsapódott Berki autójába. A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Betonfalnak csapódott

Júliusban nem tetszett egy Dacia sofőrjének valami az úton az M3-as bevezetőjén ezért a fékbe taposott, hogy megbüntesse a mögötte szabályosan haladó autóst, aki emiatt betonfalnak csapódott.

Egyszerre soroltak ugyanabba a sávba

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán a Hungária körút irányába közlekedett két autó július 21-én korán reggel. Egyikük a belső sávból, másikuk a külső sávból egyszerre sorolt be a középső sávba. A két autó közel volt egymáshoz, de nem ütköztek össze.

Fékbe taposott a Dacia sofőrje

A Peugeot ezután a középső sávból tovább sorolt a belső sávba, ekkor a Dacia sofőrje visszavágott elé, majd hirtelen szándékosan vészfékezte járművét, így akarta megbüntetni a Peugeot vezetőjét a korábbi manőverért.

Elrántotta a kormányt

A Peugeot-t vezető férfi elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de megcsúszott, és a betonfalnak ütközött. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Eljárást indítottak a büntetőfékező ellen

A Daciát vezető, büntetőfékező 38 éves K. Krisztián ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és bevonták a jogsiját, vélhetően ugyanez vár az Abonynál büntetőfékező férfire is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció, Berki Krisztián