Kedden, a délutáni órákban a 12-es főúton Vác és Verőce között, a Camelot Hotel előtti hírhedt szakaszon ismét személyi sérüléses karambol történt.

Így történt a baleset

Egy férfi haladt Skoda Feliciával Vác felől, aki vagy elaludt a volánnál vagy rosszul lett, ezért járművével áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol fékezés nélkül egy Verőce felől érkező, csomagokat szállító Ford Transitnak rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Totálkáros lett a régi Skoda

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megpördült az autó

Információink szerint a Skoda a nagy erejű ütközés hatására megpördült, a jobb oldali szalagkorlát mellé sodródott és a menetiránnyal szemben állt meg, a Transit pedig keresztbe fordult az úttesten.

Sérült a furgon ajtaja

Mentőhelikopter szállította kórházba

A Skoda sofőrje beszorult a roncsba, őt a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével, a jobb első ajtó levágásával tudták csak kiszabadítani, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek, akik súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a budapesti Honvéd kórházba.

Csomagokat szállított a furgon

Lezárták az utat

A furgon vezetője is megsérült, de ő szerencsére csak könnyebben, saját erőből ki tudott szállni a roncsból. A főutat a mentés és helyszínelés idejére, több órára teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 2-es főútra, illetve Verőce belterületére terelte a rendőrség.

Korábbi baleset ezen az úton

Ahogy írtunk róla, egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután két autó összeütközött a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Áttért a szembe sávba

A balesetről azt írták, hogy Verőce felől haladt személyautóval egy 45 éves asszony, amikor – egyelőre tisztázatlan okból – áttért a szemközti sávba és összeütközött egy másik járművel. 

Súlyos sérültek, egy halott

A baleset miatt a nő, valamint egyik utasa, egy 16 éves lány könnyű, másik utasa, egy 13 éves lány súlyos sérüléseket szenvedett. A másik jármű 59 éves budapesti sofőrje súlyosan megsérült, a jobb első ülésen utazó, 56 éves női utas meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Forbi Autómentés Vác