Ahogyan arról a napokban a Kékvillogó is beszámolt meghalt a Való Világ hatodik szériájának egyik játékosa, Bata Krisztián. Nem sokkal később kiderült, a 29 éves férfi önkezével vetett véget az életének, a családja és a kedvese döbbenten állnak a történtek előtt, most pedig kiderült, mi vezethetett a tragédiához.

Ausztriában élt

Krisztián Ausztriában, egy Graz melletti kis településen élt már éve óta. Kifelé mindig vidám, vagány srác látszatát keltette, ám a Blikk úgy tudja, a fiatalember súlyos terhet cipelt. A helyiek elmondása szerint ugyanis Krisztián részese volt egy halálos közúti balesetnek, azonban nem akart börtönbe kerülni, nagy eséllyel ezért dönthetett úgy, hogy eldobja magától az életét.

Mindenkivel jóban volt

Az egykori villalakó halála megrendítette a közösséget, Krisztitánt sokan ismerték és szerették, elmondták, mindig nagyon vidám volt, sokat viccelődött, szinte mindenkivel jóban volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy szomszéd látta

“Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről” – árulta el a férfi egyik szomszédja, majd hozzátette:

Valami történhetett

“Itt nem szokás a másik háta mögött sutyorogni, de ez a tragédia mindenkit megrázott. Őt mindenki kedvelte a környéken, és nem értjük, mi vihette rá erre. Olyan reggelnek tűnt, mint a többi, felöltözött, rövidnadrágot vett, cipőt húzott és egy dzsekit is vett, mert reggel még hűvös volt. Aztán valami történhetett, ha úgy döntött, eldobja az életét.”

Cserbenhagyásos baleset

A lap információi szerint Krisztián gyakran járt a panzióhoz közeli kis kávézóba, ahol rendszeresen beszélgetett a törzsvendégekkel. Egy-két ital után pedig az élet sötét oldaláról is mesélt, az egyik helybéli azt mondja, Krisztián elmondta neki, egy végzetes baleset után még végzetesebb döntést hozott. “Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet.. – találgatott a férfi, aki azt is elmondta, Krisztián kevés embernek beszélt minderről.

Szerető családban nőtt fel

Krisztián egyébként szerető családban nőtt fel, az egyik szomszéd elmondása alapján az anyukájával mindig úgy beszélt, mintha még mindig gyerek lenne. Az édesapja halála pedig nagyon megviselte, ezenkívül más problémái is voltak. “A néhány kilométerrel arrébb lévő bútoráruházban dolgozott, volt keresete, mindig volt barátnője, de valami mégis mindig nyomasztotta. Egyszer mesélt nekem egy szerencsétlen balesetről, ami Németországban történt és úgy tudom, halálos kimenetelű volt. Talán nem bírta már annak a terhét, hogy csalódást okozzon a szeretteinek” – mondta a portálnak a szomszéd.

A rendőrség nem mond semmit

A portál egyébként kereste az ügyben a helyi rendőrsgéte, ám ők közölték: folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak, ám úgy tudják, az idegenkezűséget már kizárták.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Krisztián – Forrás: RTL Klub