Súlyos motorosbaleset történt szombaton kora délután Egerben. Egy motoros bukott egy kanyarban, lapinformációk szerint újra kellett éleszteni. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de végül a megfeszített próbálkozások ellenére is életét vesztette.

S-kanyarban bukott a motoros

Súlyos baleset történt Egerben szombaton kora délután. Eddig tisztázatlan körülmények között a Külsősor úti S kanyarban bukott egy motoros, aki súlyosan megsérült. Az Agria TV információi szerint a férfi egy hosszú egyenes után, mintegy 90 méteres fékezést követően elborult az úton, majd a korlátnak csapódott. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Menthelikoptert hívtak

A helyzet komolyságát jelezte, hogy mentőhelikoptert kellett hívni a motoroshoz. A heol.hu úgy tudja, a férfit újra kellett éleszteni. Mindezt megerősítette Deutsch Ákos megyei vezető mentőtiszt is a lap érdeklődésére.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem sikerült megmenteni

Délután fél 4 körül érkezett a szomorú hír, hogy hiába küzdöttek a mentősök a motoros életéért, végül a helyszínen meghalt. Az áldozat egy negyvenes éveiben járó egri férfi volt.

Balesetek Veszprém vármegyében

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy jön a jó idő, és szinte egymást érik a motoros balesetek az utakon. Veszprém vármegyében két olyan eset is történt a közelmúltban, melyben motoros volt a részes.

Kocsisor előzésébe kezdett

Pápa belterületén, a Celli úton közlekedett motorkerékpárjával egy 50 éves férfi és annak 40 éves utasa, amikor a járművezető egy kocsisor előzésébe kezdett. 

Személygépkocsinak ütköztek

Az egyik kereszteződéshez érve egy autós balra kanyarodott, a motoros pedig a személygépjármű bal oldalának ütközött. A balesetben a kétkerekű vezetője és annak utasa is megsérült.

Baleset a városon kívül is

Röviddel később a Bakonybél és Bakonykoppány közötti útszakaszon történt motoros balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szalagkorlátnak ütközött

A motoron ülő férfi szalagkorlátnak ütközött, és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

Tartsák be a közlekedési szabályokat!

A rendőrség kéri mind az autósokat, mind a motorosokat, hogy a közúti közlekedési szabályokat előzés és kanyarodás során is tartsák be, és a sebességet – az előírt sebességhatár figyelembevételével – az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Előzés közben ütköztek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy tragédiával ért véget egy motorozás Nádasd térségében. A két jó barát, István és Ádám azzal szembesült, hogy egy kamionos megkísérelt megelőzni egy kisteherautót. A manőver közben azonban áttért a szemközti sávba, és összeütközött Istvánnal, valamint a mögötte haladó Ádámmal. István Yamaha típusú motorja kettétört, a férfi pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A barátját csonttörésekkel, sokkos állapotban szállították kórházba. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció