Nehéz választ kapni arra a kérdésre, hogy mi indokolta annak a férfinek a tettét, aki az úttest szélén sétálva egy arra közlekedő autónak vágta hátizsákját Veszprém vármegyében. A megdöbbentő esetről fényképek is készültek, cikkünkben mutatjuk a fotókat.

Autóhoz vágta hátizsákját

Az eljárás adatai szerint március 23-án az esti órákban a Veszprém vármegyei Ukk belterületén, az úttest szélén sétált egy 34 éves férfi. Amikor azonban egy személygépkocsi pont mellé ért, a gyalogos a nála lévő körülbelül 10 kilogramm súlyú túrahátizsákját a járműhöz vágta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetört egy szélvédőt

A hátizsák az autóról aztán egy másik, szintén arra közlekedő gépjárműre is átcsapódott. Ennek következtében az egyik gépkocsi szélvédője törött össze, míg a másiknak a festésében keletkezett kár.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beismerte tettét

A kiérkező egyenruhások az elkövetőt a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerte tettét. Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

A hátizsák

Az egyik autó festésében keletkezett kár

A másiknak viszont összetört a szélvédője

Betörtek egy iskolába

A Kékvillogó.hu adott hírt tavaly tavasszal egy másik értelmetlen rongálásáról is. Egy bonyhádi iskola igazgató-helyettese tett bejelentést 2022. március 9-én délután arról, hogy az intézmény egyik használaton kívüli épületébe betörtek és több fémből készült felszerelési tárgyat elloptak.

Az ablakon mászott be

A helyszínen a nyomozók megállapították, hogy az elkövető egy betört ablakon bemászva jutott az épületbe és ott a mosdóban igazi vandál munkát végzett. 

Letépett WC-tartáy

A falról letépett egy WC tartályt, szétverte a mosdókagylókat, megrongálta a zuhanyzókat, majd az összes csaptelepet letörte és a tartállyal együtt elvitte.  Cselekményével körülbelül 800.000 Forint lopási és rongálási kárt okozott. A rendőrök azonnal széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek hamar meg is lett az eredménye. Kiderítették, hogy a bűncselekményt egy 51 éves bonyhádi férfi követte el. A lakásán megtartott kutatás során megtalálták a lopott WC tartályt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a 10 kilós túrahátizsák. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrség