Szinte teljesen megsemmisült az a Jaguár típusú személygépkocsi, amely rátekeredett egy fára a 10-es főúton. Az autó sofőrje nem élte túl a brutális ütközést. A Piliscsabai Tűzoltóság munkatársai megrázó képeket készítettek a helyszínen, a mentés közben.

Hat után érkezett a riasztás

Pénteken 18 óra 04 perckor érkezett a riasztás, miszerint Piliscsabán, a 10-es főúton közlekedési baleset történt a Magdolnavölgyi lakópark bejáratának közelében – írta a Piliscsabai Tűzoltóság. A helyszínen készült megrázó fotókat cikkünk második felében mutatjuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem élte túl

A tragédia szürkületkor, péntek este 18 óra tájékán történt. A 28-as kilométerszelvénynél bekövetkezett balesetben az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A sofőr egy 43 éves budapesti férfi volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy Jaguar száguldott a fának

A helyszínről származó információk szerint egy Jaguar semmisült meg szinte teljesen a balesetben. A tragédiát nagy valószínűséggel gyorshajtás okozta, a szemtanúk szerint az autó szinte rátekeredett egy fára, nekiment egy oszlopnak és az ütközések következtében darabjaira hullott. A sofőrt összepréselte az autó, esélyese sem volt a túlélésre.    

Brutális volt az ütközés

Gyorsan jött a segítség

Ennek a fának csapódott a Jaguar

Darabjaira hullott az autó

Több tűzoltóegység érkezett a helyszínre

Nem élte túl a balesetet a férfi

Lezárták az útszakaszt

A helyszínelés időtartalma alatt, a szervízúton haladt a forgalom, a szemle idejére teljes útzárat rendeltek el. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai kezdték meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Tűzoltóság Piliscsaba