Ahogy jön a jó idő, szinte egymást érik a motoros balesetek az utakon. Veszprém vármegyében két olyan eset is történt, melyben motoros volt a részes.

Kocsisor előzésébe kezdett

Pápa belterületén, a Celli úton közlekedett motorkerékpárjával egy 50 éves férfi és annak 40 éves utasa, amikor a járművezető egy kocsisor előzésébe kezdett. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Személygépkocsinak ütköztek

Az egyik kereszteződéshez érve egy autós balra kanyarodott, a motoros pedig a személygépjármű bal oldalának ütközött. A balesetben a kétkerekű vezetője és annak utasa is megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleset a városon kívül is

Röviddel később a Bakonybél és Bakonykoppány közötti útszakaszon történt motoros balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szalagkorlátnak ütközött

A motoron ülő férfi szalagkorlátnak ütközött, és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

Súlyos sérülést okozott az ütközés

Tartsák be a közlekedési szabályokat!

A rendőrség kéri mind az autósokat, mind a motorosokat, hogy a közúti közlekedési szabályokat előzés és kanyarodás során is tartsák be, és a sebességet – az előírt sebességhatár figyelembevételével – az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Előzés közben ütköztek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy tragédiával ért véget egy motorozás Nádasd térségében. A két jó barát, István és Ádám azzal szembesült, hogy egy kamionos megkísérelt megelőzni egy kisteherautót. A manőver közben azonban áttért a szemközti sávba, és összeütközött Istvánnal, valamint a mögötte haladó Ádámmal. 

Elhunyt az egyik motoros

István Yamaha típusú motorja kettétört, a férfi pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A barátját csonttörésekkel, sokkos állapotban szállították kórházba.

Lebeszélték a találkozásról

A balesetet egy 26 éves horvát kamionsofőr okozta. A férfi szeretett volna odamenni István nagyapjához, amikor az idős férfi a helyszínre ért, de a rendőrök erről lebeszélték. Bocsánatkérését inkább ők tolmácsolták a gyászolóknak. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: motoros baleset Veszprém vármegyében. Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség