Súlyos baleset történt szombaton Veszprém vármegyében, egy ütközés nyomán két ember, anya és fia sérült meg.

Baleset Pétfürdő és Várpalota között

Közlekedési baleset történt szombaton kora délután Pétfürdő és Várpalota között, melyben két személy sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nekiütköztek a Suzukinak

A rendelkezésre álló adatok szerint Suzuki típusú személygépkocsi vezetője Ősi irányába akart haladni, amikor a mögötte közlekedő gépjármű nekiütközött.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A sofőr és utasa sérült meg  

A baleset során az elöl haladó autó sofőrje és utasa sérült meg. Az ellátásuk idejére a forgalmat a rendőrök lezárták, majd forgalomirányítással engedték az arra haladókat.

Anya és fia került bajba

A Delta hírek információi szerint a baleset során az elöl haladó autó sofőrje egy 50 év körüli nő, valamint 30 év körüli fia sérült meg. Úgy tudják az anya súlyosabban sérült.

Balszerencsés fiú

Információik szerint a fiúnak korábban is volt egy balesete, amiből a közelmúltban épült fel. Abban a balesetben is vétlen volt.

A baleset helyszíne


A baleset helyszíne


A baleset helyszíne


A baleset helyszíne

Zavartalan a forgalom

A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A mentés véget ért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: rendőrség