Ercsi térségében, a főváros felé vezető oldalon több gépjármű is összeütközött, ezért torlódásra és lassú haladásra számítsanak az arra közlekedők – írja a rendőrség.

Ercsinél

Baleset történt június 11-én 16 óra 15 perc körüli időben az M6-os autópálya 34-es és 35-ös kilométerénél, Ercsi közelében a főváros felé vezető oldalon, ahol több gépjármű is összeütközött.

Sávlezárás

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon két sávon halad a forgalom, ezért lassabb haladásra és torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Óvatosan!

Kérik, hogy a további balesetek elkerülése érdekében a közlekedési szabályok betartásával, a megfelelő követési távolság megválasztásával, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Győr közelében az M1-esen

Lehajtott az útról, és maga alá gyűrt egy útjelző táblát egy kamion az M1-es autópálya 104-105-ös kilométere között, Nagyszentjános térségében, a Győr felé vezető oldalon. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók eltávolítják az útról a tábláról lelógó, forgalmat veszélyeztető fémdarabokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

11 óra körül

Három személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 34-35-ös kilométere között, Bicske térségében, a főváros felé vezető oldalon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Egy órával korábban

Két személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 37-38-as kilométere között, Bicske térségében, a főváros felé vezető oldalon. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

A másik autópályán is volt baleset

Teherautóval karambolozott egy személyautó az M3-as autópálya 14-15-ös kilométere között, Fót térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon még reggel.

Fotók a beleset helyszínéről

Fotónk illusztráció.