Öten sérültek meg abban az autóban, amely az M4-es autópálya Pest megyei szakaszán ütközött a szalagkorlátnak. Szemtanúk szerint 6 mentőautó van a helyszínen.

Felborult egy autó

Az M4 autóút 23-as kilométerszelvényében 2022. március 16-án reggel 6 óra körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult, a benne utazók mindannyian megsérültek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több mentő van a helyszínen

Az eddigi információk szerint az autóban öten utaztak, mindannyian megsérültek. Az arra autózók azt írják a Facebookon, hogy 6 mentőautó is a helyszínen van.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elterelik a forgalmat

A rendőrök a forgalmat a vecsési kihajtónál leterelik, az ecseri felhajtónál lehet visszatérni az autóútra. Több kilométeres torlódás alakult ki, ha teheti válasszon másik útvonalat!

Semmi nem maradt az autóból

Egy másik autós ezt írja a balesetről: „Ha jól láttam akkor egy BMW szegény semmi nem maradt belőle”.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Baleset az M43-ason

Az M43-as autópályán,  Csanádpalota felé, az 54-es km-nél két kamion ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu