Motorossal ütközött egy autó Budapest XIII. kerületében kedden késő délután. A baleset Angyalföldön történt, a Vizafogó utca és a Cserhalom utca sarkán.

Nem látta a motorost

Információnk szerint egy Suzuki SV650 motorral haladt egy 20-30 év közötti férfi kedd délután a Vizafogó utcán. A Cserhalom után elágazáshoz érve azt látta, hogy szemből hirtelen egy Subaru Outback kanyarodik balra, éppen elé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudta kikerülni

A motoros hiába fékezett és próbálta kikerülni jobbról az autót, nem sikerült neki, így szemből az elejébe csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A motor eleje sérült a balesetben

Fotó: G.K.

Járdaszegélyig repült

A fiatal férfi lerepült a Suzukiról és az úttesten egészen a járdáig csúszott, nekiütközve a szegélynek. Bukósisak és motoros kabát ugyan volt rajta, de így is eltört a jobb karja.

Leszakadt az autó lökhárítója

Fotó: G.K.

Nem vesztette el az eszméletét

A motoros eszméleténél volt, tudtak vele kommunikálni. A Subarut vezető idős férfi nem sérült meg a karambol során, utasa pedig nem volt. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Tűzoltók is a helyszínen voltak

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket, majd segítettek a műszaki mentésben.

Másik baleset

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámolt róla, egy másik motorosbaleset is történt ma, órákon keresztül állt a forgalom az Oktogonnál, ugyanis összeütközött egy Volvo és egy motoros. Az autót vezető férfi nem sérült meg, a motorost viszont súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Nem foglalkozott a pirossal

Egy Volvo XC60 férfi sofőrje a Kodály körönd felől ment a 6. kerületi Andrássy úton kedden. Az Oktogonhoz érve figyelmen kívül hagyta a jelzőlámpa jelzését és áthajtott a piroson. Információink szerint a Nyugati felől a lámpa zöldre váltott, egy Honda Shadow 750 motor pedig a külső sávban érkezett.

Métereket csúszott a motoros

Ahogy a motoros észlelte a Volvot, elkapta jobbra a kormányt, de így is a szabálytalanul közlekedő autó jobb hátsó ajtajának, a bukósisakos feje pedig a jobb első ajtónak csapódott, majd a motoros az úttestre zuhant. A Volvo sofőrje is elkapta a kormányt balra és a szembejövő oldalon állt meg, a motor pedig métereket csúszott az oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Fotó: G.K.