Autóbusz ütközött össze egy kamionnal az M1-es autópályán, a 75-ös és a 76-os kilométer között, Mocsa térségében. A baleset a főváros felé vezető oldalon történt.

Mentőhelikopter a helyszínen

Műszaki mentés céljából a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahová mentőhelikopter is érkezett. A balesetben ketten megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ablakon keresztül távoztak az utasok

Információink szerint az oldalsó ablakon szedték ki a busz utasait.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Leállt a forgalom

A baleset miatt komoly torlódás alakult ki Budapest felé az érintett szakaszon.

A busz eleje totálkáros lett

Fotó: MTI

Nemzetközi cég busza ütközött

A Flixbus Európa-szerte regionális buszvállalatokkal működik együtt. A helyi partnerek a felelősek az útvonalak mindennapi kiszolgálásáért, míg Flixbus gondoskodik a hálózattervezésről, marketingről, árképzésről, minőségirányításról, valamint az ügyfélszolgálat működtetéséről.

Busz ütközött szalagkorlátnak

Ahogy arról három hete beszámoltunk, fékezés nélkül ütközött a szalagkorlátnak egy vízilabdázó tinédzsereket szállító kisbusz az M7-es autópályán, Tárnok térségében. A jármű vezetője valószínűleg elaludhatott.

Felvétel is készült

A történtekről egy fedélzeti kamerás felvétel is készült, amit a készítője juttatott el a bpiautosok.hu-nak.

Így történt a baleset

„Egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban az adott jármű is elkezdett befelé sorolni. Először azt hittem valakit ő is előz, de se nem indexelt, se nem volt előtte senki” – írta a portálnak a felvétel készítő sofőr.

Vízilabdázók utaztak a buszon

A felvételt készítő autós a leállósávban megállt a kisbusz mögött, mert segíteni szeretett volna. „Hamar kiderült, hogy vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt, mert nálam érdeklődtek utólag, hogy mi történt” – mondta az autós a portálnak.

Elaludhatott a sofőr

A felvétel készítő férfi szerint valószínűleg a sofőr aludhatott el, bár ő azt mondta, hogy hirtelen elindult az autó baloldala és nem tudott korrigálni. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baleset az M1-es autópályán – Fotó: MTI/Bodnár Boglárka