KLátványos rendőrségi kivonulás volt Biatorbágyon, tegnap hajnalban fogták el azt a párt, akik évek óta luxusprostik futtatásából éltek. Dubai, Szingapúr, Dánia – a világ különböző pontjain adták-vették a lányokat, a pénz felét mindig beszedték tőlük.

Adták-vették a lányokat

A biatorbágyi pár rendezte a fiatal hölgyek külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait, valamint a külföldi hirdetések feladásait. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a kimenős címekre.  

Több országban dolgoztak

Dánia, Norvégia, Szingapúr, Ausztrália és Dubai is azon célországok között szerepelt, ahova a 32 éves N. Dávid és a 29 éves H. Annamária több magyar nőt prostitúciós tevékenységre beszervezett. A hálózat 2016 és 2019 között jól működött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A pénz felét elvették

A kerítők előre megállapodtak a nőkkel abban, hogy bevételükből mekkora fix összeget fizetnek ki számukra, de volt olyan lány is, akinek a keresete felét kellett átadnia munkáltatóinak, sőt még a szállás- és az útiköltségbe is bele kellett adnia.

3 naponta másik városba küldték őket

A nyomozók azt is kiderítették, hogy a biatorbágyi férfi és nő a prostituáltaknak úgynevezett turnékat is szervezett. Ilyenkor 2-3 naponta váltották a munkavégzésük helyszínéül szolgáló külföldi városokat, hogy még keresettebbé tegyék az általuk kiközvetített nőket az adott külföldi országban.

Tízmilliókat kerestek

A beszerzett bizonyítékok alapján az elkövetők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

Rajtaütés

A rendőrök tegnap kora reggel lepték meg a párost biatorbágyi otthonukban. Az ott tartott kutatás során lefoglaltak több mobiltelefont, SIM kártyát, különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és készpénzt is, amik a bűncselekmény elkövetésében játszottak szerepet.

Üzletszerű kerítés

N. Dávidot és H. Annamáriát üzletszerű kerítés bűntett elkövetésével gyanúsította meg, ami alapján akár nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti őket a bíróság.     

Itt a rendőrség videója az elfogásról

Kiemelt kép: részlet a rendőrségi videóból