Minden szépen indult azon a csodálatos napon. A 35 éves tanárnő férjhez ment. Mindenki jól érezte magát, aztán eljött a lakodalomban a tánc ideje. Lekapcsolták a villanyokat, csak a led-lámpák világítottak. A földre löttyintett italok nem látszottak és ezen a szerencsétlen menyasszony elcsúszott, óriásit esett. Olyan rosszul ért földet, hogy eltörött a karja.

Nem szóltak

A menyasszony állítja a személyzet nem szólt a vendégeknek, hogy a led-fényben világító tánctérre nem vihetnek italt. A meghívottak ráadásul kilöttyintették az innivalót a csúszós felületre, amit a személyzet nem mosott fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beperelte a helyszínt

Pereli az esküvője helyszínét a 35 éves Cara Donovan, miután olyan szerencsétlenül esett el a tánctéren, hogy eltört a könyöke, ami munkaképtelenné tette – írja a Metrora hivatkozva a Szeretlekmagyarország.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Padlóra folyt ital

A menyasszony állítása szerint a Leez Priority nevű szórakozóhelyen a személyzet nem szólt a vendégeknek, hogy nem vihetnek italt a led-fényben világító tánctérre, mint arra egyébként a gyártó felhívta a figyelmet.

Nem mostak fel

A meghívottak kilöttyintették az italokat a sikamlós felületre, amit a személyzet nem mosott fel, így a menyasszony elcsúszott rajta.

Állandó fájdalom

Mindez 2018 szeptemberében történt, ám a kétgyermekes anyuka azóta is állandó fájdalmat él meg, és képtelen visszatérni tanári állásába. Ezért perelte be a Country House Weddings Kft-t, aminek helyszíneit korábban Nagy-Britannia legjobbjának választottak egy közönségszavazáson.

Tánctér a pincében

A brit essexi villában található tánctér a pincében kapott helyet. A nő ügyvédje, Philip Goddard elmondta: “Az est során a vendégek táncoltak a pohárral a kezükben, ezalatt sokszor ki is löttyintették az italukat, így a padló sikamlóssá vált”

Beindult a buli

Az ügyvéd hozzátette: „A kifolyt italokat a beépített ledek fénye miatt nehéz volt észrevenni. A menyasszony este 10 körül kezdett táncolni, elesett, és eltörte a domináns jobb kezét. A baleset befolyásolta az írási, vezetési, számítógép-használati és gépkezelési képességeit is.” – mondta az ügyvéd.

Bírósági ügy lehet

A cég védőügyvédjének nyilatkozata még nem szerepelt a bírósági dokumentumokban, és a menyasszony állításait egyelőre még nem vizsgálta meg a bíróság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció