Speed, extasy, fű és kokain: a kőbányai rendőrök három férfit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel.

Kőbányán és Józsefvárosban is razziáztak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányságának beosztottjai 2022. április 5-én délután egy kőbányai és egy józsefvárosi lakásban tartottak kutatást, mivel kábítószer-kereskedelemre merült fel gyanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három férfit fogtak el

A nyomozók a rajtaütés során három férfit fogtak el: egyikük, az 51 éves D. István a nyomozás adatai szerint hónapok óta speedet, marihuánát, ecstasyt és kokaint árult Kőbányán; a 64 éves M. Zoltán és a 45 éves V. Mihály pedig az eladásra szánt kábítószerek, valamint az illegális üzlethez szükséges eszközök tárolásában nyújtott segítséget.

Rengeteg drog

A rendelkezésre álló adatok alapján a lakásokból több mint bruttó másfél kilogramm amfetamint foglaltak le a rendőrök, melynek feketepiaci értéke körülbelül 4,5 millió forint. Ezenkívül közel 80 tasakba kiadagolva más kábítószergyanús anyagokat, tablettákat és növényi törmelékeket is találtak, melyek feketepiaci értéke szintén többmillió forintra tehető, írja a police.hu.

Videón a rajtaütés:

Volt ott minden

A kutatás során a porciózáshoz használatos mérlegek, simítózáras tasakok, mobiltelefonok, SIM kártyák, több mint kétmillió forintnak megfelelő valuta és egy gáz-és riasztófegyver is előkerült. Az anyagok szakértői vizsgálatát elrendelték.

Ez is érdekelhet:

Őrizetbe vették őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói D. Istvánt kábítószer-kereskedelem, M. Zoltánt és V. Mihályt pedig bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A három férfit őrizetbe vették. ​A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet