Szeméremsértően zaklatta a lányokat egy fiatal férfi Vácon. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Elővette a nemi szervét

A police.hu tájékoztatása szerint 2021. december 17-én késő este egy fiatal nő értesítette a rendőrséget, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődött nála, majd a nadrágjába nyúlt és elővette a nemi szervét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két kislányt is célba vett

Egy másik alkalommal két, éppen kutyáját sétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megszólította őket majd benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Azonosították a váci rendőrök

A váci rendőrök minden lehetséges módon próbálták azonosítani az ismeretlent, tűvé tették érte a várost. Sikerrel jártak, 2021. december 21-én este fogták el a belvárosban, amint az épp arra haladóknak mutogatta magát.

Fotón az elfogott férfi:

Sajnálja a történteket

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett és állította, nagyon sajnálja a történteket, írta közleményében a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Szeméremsértés vétsége

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, most vádemelést javasolnak.

Kiemelt kép: police.hu