Ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal sem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint ittasan, egy engedély nélkül elvitt autóval szenvedett balesetet úgy, hogy a kocsiban benne ült az autó tulajdonosának 5 éves gyermeke is.

Ellopta az autót

Mint megírtuk az elkövető 2021. május 1-jén 18 óra körül Farkaslyukon, a Jázmin utcában parkoló egyik autóba beült, és a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokba hagyta az autót

A járműben a tulajdonos 5 éves gyermeke is benne ült. A tolvaj pár száz méter haladás után egy árokba hajtott, és a kocsit – a könnyű sérülést szenvedett gyerekkel együtt segítségnyújtás nélkül – hátrahagyta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az árok szélén hagyta az autót

Az ellopott autó – Forrás: police.hu

A nagybácsi volt a tolvaj

A Blikk információi szerint a kocsit elkötő tolvaj a gyermek nagybácsija volt, aki egy buli hevében döntött úgy, hogy megfújja rokona járművét. A férfi nem sejtette, hogy az 5 éves Balázska a hátsó ülésen ül. A baleset következtében a gyermek, csodával határos módon, csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A lap azt írja, hogy Balázskát kedden haza is engedték a kórházból.

Ezt mondja az édesanya

A lapnak megszólalt az édesanya, aki azt mondta nem szeretne bővebben nyilatkozni. Röviden annyit árult el, hogy Balázska már jól van, egy picit még fél az autóktól. Az édesapa azonban ennél egy kicsivel beszédesebb fotót posztolt a közösségi oldalon, melyen Balázska látható a hazatérést követően. A kép mell az apa azt írta: bajnokom!

Buliztak

A Blikk azt írja, hogy a család május 1-jén bulizott, a meghívottak között volt Balázska nagybátyja is. Amikor a társaság már jól érezte magát, akkor a 23 éves V. Szilveszter úgy döntött, hogy elviszi a gyerek apjának a kocsiját. Messzire azonban nem jutott, mert pár utcával arrébb az árokban kötött ki.

Alaposan összetört a kocsi

Az Opel alaposan összetört, a férfi kikászálódott a kocsiból, ám szinte tudomást sem vett a síró gyermekről, elmenekült a helyszínről.

Nincs bocsánat

A családdal egy utcában lakó asszony elmondása szerint a férfi ilyen ember, már korábban is vették el ittas vezetésért a jogsiját. Az asszony azt mondja a közösség sosem fog megbocsátani a férfinak a tettért és a család sem valószínű, hogy újra szóba áll majd vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu