Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal sem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint ittasan, egy engedély nélkül elvitt autóval szenvedett balesetet úgy, hogy a kocsiban benne ült az autó tulajdonosának 5 éves gyermeke is.

Ellopta az autót

Az elkövető 2021. május 1-jén 18 óra körül Farkaslyukon, a Jázmin utcában parkoló egyik autóba beült, és a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Az árokba hagyta az autót

A járműben a tulajdonos 5 éves gyermeke is benne ült. A tolvaj pár száz méter haladás után egy árokba hajtott, és a kocsit – a könnyű sérülést szenvedett gyerekkel együtt segítségnyújtás nélkül – hátrahagyta.

Ez is érdekelhet

“Mondja azt a mentőknek, hogy a sérült egyedül volt” – sorsára hagyták társukat az erdőben a motorosok, a férfi meghalt

Az árok szélén hagyta az autót

Az ellopott autó – Forrás: police.hu

Előállították a rendőrök

A járőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit az otthonából – három órán belül – állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ez is érdekelhet

“Éva elbújt a házban, ennek köszönhető, hogy életben maradt” – csákánnyal, bottal és késsel indult el apa és fia, hogy kioltsák Gyula életét

Eljárás indult a férfi ellen

Az Ózdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 23 éves farkaslyuki férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ezt az autót lopta el a férfi – Forrás: police.hu