Csákánnyal, bottal és késsel felfegyverkezve indult el hétfő reggel apa és fia Dunavarsányba, ezután ölték meg a családanya új párját. Éva és Sándor válópere hétfőn lett volna.

Gyilkosság Dunavarsányban

Amint arról korábban beszámoltunk, hétfő reggel gyilkosság történt Dunavarsányban. Két férfi ölte meg a helyben jól ismert rockzenészt, K. Gyulát. Gyula egyetlen bűne az volt, hogy szerelmi viszonyt folytatott D-né E. Évával, akinek fia és férje végzett a férfival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elmenekültek a helyszínről

A két férfi a gyilkosság után elmenekült a helyszínről. A rendőrség hermetikusan lezárta a települést, az idősebb férfi tette után nemsokkal feladta magát. Fiát gyorshajtásért állították meg a rendőrök, akkor bukott le. Jelenleg mindketten őrizetben vannak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A válóper előtt öltek

Éva és Sándor válópere pont tegnap lett volna, a férfi és fia valamiért úgy döntöttek, hogy tárgyalás előtt meglátogatják az asszony új párját. Ennek a látogatásnak lett gyilkosság a vége.

Az asszony elbújt

„Úgy tudom, Éva elbújt a házban, ennek köszönhető, hogy életben maradt” – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

Mindent megbeszéltek

D. Sándor és fiat három kilométerrel odébb, egy idilli környezetben lévő, erdőszéli lakóparkban éltek. „Pár napja beszéltem Sándorral, mondta, hogy Évával hétfőn lesz az utolsó válóperes tárgyalásuk. Már mindent elrendeztek, a közös házat a fia, Sanyika nevére íratták, csak alá kellett írni a bírósági papírokat” – mondta a férfi egyik barátja.

Elege lett az eddigi életéből

„Nem láttam bele az életükbe, nem tudom, mi történt a négy fal között. De az sokat elárul, hogy Éva az utolsó beszélgetésünk során azt mondta nekem, elege van az elmúlt 27 évből” – így folytatta az ismerős.

Mindent otthagyott Éva

Éva ismerősei elől január elsején nyomtalanul tűnt el. Hátrahagyta a ruháit, az autóját, mindenét. Még a telefonszámát is megváltoztatta, a Facebook-oldalát pedig törölte. A férj állítólag erre azt mondta, „ha Éva menni akar, menjen”.

Fiát is belerángatta a gyilkosságba

Kifelé úgy tűnt, hogy a férfi elfogadta az új helyzetet, azt tervezte, a szemműtétje után új párt keres magának. Ismerőseik szerint ezért is hihetetlen, hogy a fiával elment, és lemészárolta egy ártatlan embert. „Különösen a kis Sanyit sajnálom, azzal, hogy az apja belerángatta a gyilkosságba, az ő életét is tönkretette” – mondta a férfi barátja.

Nem tudta eltitkolni új életét

Éva hiába próbálta eltitkolni új életét, nem sikerült. Volt férje és fia rátalált és hidegvérrel megölték az asszony új szerelmét. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy melyik férfi ejtette a halálos sebet D. Gyulán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu