Akár nyolc év börtönt is kaphat az a román férfi, aki megerőszakolt egy nőt a nyílt utcán éjszaka, a 12. kerületben. A férfi több utcán át követte a nőt, erről elképesztő videó készült.

Földre teperte

Látszik, hogy folyamatosan beszél hozzá, sőt volt, hogy elé is állt, hogy a nő ne tudjon kitérni. Végül egy lépcsősornál hátulról a földre teperte, fojtogatta, még az ujját is eltörte az erőszak közben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbálta elküldeni

A felvételen jól látszik, hogy először félénken lépett oda a nőhöz a férfi, akitől úgy tűnik, hogy kérdezett valamit. Az eset zebránál történt, a Krisztina körúton. A nő eleinte kedvesen válaszolt a 32 éves férfi kérdéseire, később viszont próbálta elküldeni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Nem hagyta békén, követni kezdte

A férfi azonban nem hagyta békén és követni kezdte, hosszú perceken át vele együtt sétált, átment vele a zebrán, és több utcasarkon át követte. Továbbá olyan is volt, hogy a nő elé állt, hogy ő ne tudjon kitérni az útjából.

A földre rántotta

Amikor azonban a nő egy lépcsősorhoz ért – ekkor már szinte futott – a férfi hátulról rátámadt, és a derekánál fogva a földre rántotta.

Megerőszakolta

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Tények riportjában elmondta, hogy a férfi a lépcsőnél rátámadta a nőre, lerántotta a földre, leszorította, majd megerőszakolta.

Folyamatosan sikítozott

A férfi közben fojtogatta, illetve a földre szorította, amikor pedig a nő megpróbálta lelökni magáról a támadóját, az még az ujját is eltörte. A nő folyamatosan kiabált és sikítozott, végül ezért hagyta abba az erőszakot a román férfi, majd elmenekült a helyszínről.

Akár nyolc évet is kaphat

Később a nő hívta a rendőröket, a férfit pedig pár órán belül elfogták, az ügyészség pedig vádat emelt ellene. A férfit akár nyolc év börtönre is ítélhetik.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények videorészlet