Amint arról a Kékvillogó is beszámolt néhány nappal ezelőtt agyonlőtte saját apját egy barcsi fiatalember. A két férfi egy németországi vendéggel vadászni ment, ezután következett be a szörnyűség. L. Martin apja holttestét az erdőben elrejtette, majd Budapestre utazott. A TEK munkatársai egy ferencvárosi szállodában fogták el ezt követően, mostanra azonban kiderült, a 18 éves fiú akár a börtönt is megúszhatja.

Lelőtte az apját

Amint azt portálunk is megírta a fiatal férfi egy vadászfegyverrel lőtte le az édesapját Szulokon. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal a tettét követően az apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Az emberöléssel és más bűncselekménnyel gyanúsított L. Martint vasárnap a TEK-esek ezt követően Budapesten fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyja jelentette fia eltűnését

A tragédiát követően Szijjártó István, Somogy megyei rendőrfőkapitány-helyettes az tmondta, hogy ez az egyik legdöbbenetesebb eset, amivel eddig a pályafutása során találkozott. Elmondása szerint egy asszony tett bejelentést vasárnap délután a barcsi rendőrségen, hogy a vadászként és erdészként dolgozó fia, L. Norbert eltűnt otthonról és péntek óta nem adott magáról életjelet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

“Apám akadályozott a világmegváltó dolgok véghezvitelében” – kegyetlenül oltotta ki apja életét egy barcsi vadász, L. Martint Budapesten fogta el a TEK

Budapesten fogták el

Az anyuka elmondta, hogy a fia azt mondta neki, hogy Rimócra megy a vadásznapra, de végül nem oda, hanem Budapest felé vette az irányt. A fiút egy ferencvárosi szállodában fogták el a TEK-esek. A fiatal részletes, tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

Szekta keríthette hatalmába

Ezt követően újabb információk láttak napvilágot a tragédia kapcsán, egyes feltételezések szerint Martint egy szekta keríthette hatalmába, erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Megúszhatja a börtönt

Most pedig úgy áll a helyzet, hogy a fiatal férf akár a börtönt is megúszhatja, a Bors ugyanis azt írja a 18 éves Martin skizofréniában szenved. A lap úgy tudja, jelenleg is megfigyelés alatt tartják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben.

Édesanyja összetört

A portálnak a család egyik közeli ismerőse elmondta, Martin édesanyja teljesen összetört, a tragédiát követően a fia vadászcuccait is kidobta. Az ismerős arról is beszélt, hogy a fiúnak saját puskája még nem volt. A fegyvervizsgát már letette ugyan, de még hiányzott a pszihológiai teszt a fegyvervislési engedélyhez.

Elbukott volna?

“A teszten valószínűleg elbukott volna, mert voltak furcsa dolgai. Korábban is mutatott olyan jeleket, melyek skizofréniára engedtek következtetni, de a betegséget orvos még nem diagnosztizálta” – mondta az ismerős a lapnak, aki úgy véli Martin a végzetes percekben nem volt önmaga.

Nem volt önmaga

“Kétségtelen, hogy ebben a fiúban eltört valami. Korábban kifejezetten felnézett az apjára, ezért is felfoghatatlan, ami történt. A kedélyállapota az intézmény falai között változékony, hiszen kitisztult fejjel tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit tett” – zárta gondolatait az informátor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L. Martin elfogása – Forrás: police.hu