Közvetlen közelről lőtte agyon édesapját az a 18 éves barcsi fiú, aki szerint apja meggyilkolásával egy gonosztól szabadította meg a világot. L. Martin tette után Budapestre menekült, ott fogták el a TEK munkatársai. A család szerint az apa és fia közt jó volt a viszony, nem értik, mi történhetett.

Fejbe lőtte apját

Vadászfegyverrel lőtte fejbe az édesapját egy 18 éves fiú Somogy megyében múlt hét végén.  A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal a tettét követően az apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Az emberöléssel és más bűncselekménnyel gyanúsított L. Martint vasárnap este fogták el a TEK-esek Budapesten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Édesanyja jelentette be fia eltűnését

Az áldozat édesanyja tett bejelentést vasárnap délután a barcsi rendőrségen, hogy a vadászként és erdészként dolgozó fia, L. Norbert eltűnt otthonról és péntek óta nem adott magáról életjelet. A férfi egy Németországból érkező vendégvadászt vitt ki pénteken vaddisznó vadászatra a területére. Ezen pedig vele volt a fia, L. Martin is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Agyonlőtte apját

Apa és fia, miután megvacsoráztak a német vendégvadásszal, visszatértek az erdőbe, hogy kizsigereljék az állatot. Martin itt agyonlőtte apját, a kivégzés pillanatait a telefonjával hangrögzítővel felvette. Ezután magához vette apja telefonját és fegyvereit, majd Budapestre utazott. Útközben a mobiltól megszabadult, de előtte még apja nevében üzeneteket küldözgetett vele. A TEK fogta el a fővárosi szállodánál.

Gonosztól szabadította meg a világot

A barcsi fiút a TEK munkatársai Budapesten fogták el. Martin azt mondta a rendőröknek, hogy azért végzett édesapjával, mert egy világmegváltó dolgot akart véghez vinni, ebben pedig édesapja akadályozta őt. egy nagyon gonosz embertől, az Antikrisztustól szabadította meg a világot a gyilkossággal.

Elborulhatott az elméje

A család és az ismerősök nem értik, mi vezethetett a 18 éves fiú tettéhez. Elmondásuk szerint apa és fia közt jó volt a viszony. Az ismerősöknek az a véleménye, hogy Martin elméje elborulhatott. Szerintük valaki hatására tette, talán az interneten talált ilyen anyagot, vagy egy szekta kerítette a hatalmába.

Ő is vadász akart lenni

Az apja mindig okos, szófogadó gyerekként beszélt róla, s bár nem fejezte be a barcsi gimnáziumot, nem volt buta srác. Már a vadászvizsgát is letette, igaz, saját fegyvere még nem lehetett. Norbert titokban, az erdőben tanította meg lőni a gyereket, ezt mindenki tudta a városban.

Gondoskodott a fiáról

„Norbi fiatalon házasodott, fiatalon lett apa, és fiatalon el is vált, de a gyerekről mindig gondoskodott. Gyakran mondogatta, örül, hogy Martin is követi őt az erdőbe, vadakba vetett szeretetét, szenvedélyét. Hogy Norbi gonosz lett volna ? Kizárt dolog, a környék egyik legegyenesebb, legbecsületesebb embere volt, a tisztesség élő szobra, itt mindenki kalapot emelt előtte!” – mondta a Blikknek a család közeli ismerőse.

Csomagot vitt unokájának

A meggyilkolt vadász édesanyja, L. Istvánné teljesen összetört, amikor meghallotta fia halálhírét. Igazi sokként hatott rá, hogy ráadásul az unokája ellen indítottak eljárást a gyilkosság miatt. Az idős asszony azt mondta, bár volt a rendőrségen, de nem beszélt az unokájával. De csomagot, élelmet, tiszta ruhát, tisztálkodási felszerelést vitt be neki, teljesen megrendült, még nem akarja elhinni, felfogni a történteket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció