A kulcslyukon nézte végig a 8 éves kisfiú, hogy hogyan öli meg anyját szerelme Zuglóban. Az eset április elején történt, Dominik egy szekrénybe bújt el, majd felhívta édesapját és a 112-t, hogy anyja nem lélegzik. A 8 éves kisfiúnak mai napig bűntudata van, naponta megkérdezi édesapját, hogy elég bátran viselkedett-e.

Megfojtotta élettársát

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Zuglóban egy férfi megfojtotta élettársát április elején. A nő 8 éves kisfia hívta a 112-t, azt mondta, hogy édesanyja rosszul van. A mentők már nem tudták újraéleszteni a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Táncolás közben megütötte a kisfiút

Kiderült, a páros a vasárnapot is együtt töltötte, és ebédig minden rendben is ment, azonban amikor evés után a jókedvű Zsanett egy vidám táncra invitálta párját, a férfi táncolás közben könyökkel szemen találta a kis Dominiket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy konyhakést vett magához a kisfiú

Ezután a kisfiú védelmére kelt az édesanya. A pár előbb veszekedni, majd dulakodni kezdett. Amikor a kisfiam látta az édesanyja szenvedését, magához vett egy konyhakést, majd arra kérte a férfit, adja oda a telefont, hogy segítséget hívhasson.

A kulcslyukon keresztül nézte

„Erre a támadó bezárkózott a fürdőbe, ott folytatta a bántalmazást. Dominik a kulcslyukon keresztül nézte végig, hogy megfojtják az anyukáját. Közben próbálta betörni az ajtót, hogy megvédje, de már nem tehetett semmit szegény” – mondta a Blikknek Fodor Viktor, a kisfiú gyermek édesapja.

Bebújt a szekrénybe

Zsanett párja a szörnyű tett után otthagyta a bántalmazott asszonyt. A kisfiúnak pedig azt mondta, hogy bújjon el a szekrénybe, mert nemsokára jönnek a rendőrök, akik bántani fogják őt. Dominik ezután bebújt a szekrénybe. Akkor még nem tudta, hogy édesanyja meghalt.

Felhívta édesapját

Majd felhívta az édesapját, akinek elmondta, hogy anyukájának nem ver a szíve, a nyaka pedig vörös. Majd felhívta a 112-t és beengedte a rendőröket a lakásba.

A moziban fogták el

A rendőrök ezután hajtóvadászatot indítottak a férfi után, akit telefonon el is értek, azonban Károly nem árulta el, hol rejtőzködik, ahogyan a férfi anyja sem. Azonban próbálkozásuk hiábavaló volt, a férfi nyomára bukkantak, aki a rendőrök legnagyobb meglepetésére korántsem húzta meg magát, hanem anyjával a Pólus Center mozijában élvezte a legújabb szuperhős, vámpíros filmet.

Tagadta a gyilkosságot

A rendőrök a vetítés közben csaptak le rá, Károly azonban csak részleges beismerést tett: Zsanett bántalmazását bevallotta, de a gyilkosságot tagadta.

Bűntudata van

„A mai napig bűntudata van szegénynek, és azt kérdezi tőlem megtörten, bátran viselkedett-e. A temetésen végig mellettem volt. Az anyukáját még utoljára megnézhette, és zokogva elbúcsúzott tőle. Azóta azt játssza, hogy a katonáit eltemeti és kereszteket állít nekik. Sokat beszélünk az anyukájáról, rengeteg kérdése van” – mondta Zsanett korábbi párja.

Feltételesen volt szabadlábon

Mint kiderült, a gyilkosság idején Károly feltételesen lett szabadon bocsájtva, mert korábban személyi szabadság megsértésével és szexuális erőszakkal, valamint zaklatással gyanúsították meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán