Hónapokig tartó nyomozás után ezen a héten fogott el a rendőrség egy Fejér megyei kábítószer-kereskedő párost. A 38 éves férfi és a 31 éves nőt letartóztatták.

Összehangolt akció

A zsaruk összehangolt akció keretében csaptak le a székesfehérvári kábítószer-kereskedő párra. A művelet során a rendőrök székesfehérvári otthonukból állították elő a 38 éves férfit és élettársát, a 31 éves nőt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az elfogás pillanatai

Forrás: police.hu

Feltérképezték őket

A hónapokig tartó nyomozási munka eredményeként sikerült feltérképezni a férfi illegális tevékenységét, és élettársának közreműködését a kábítószer értékesítésében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eredményes házkutatás

Az akció során a rendőrök kutatást hajtottak végre a pár által használt ingatlanban, melynek során különböző mennyiségű és minőségű kábítószergyanús növényi származékot, több a kábítószer porciózásához is használható eszközt, csomagolóanyagot, készpénzt és mobiltelefon-készülékeket találtak és foglaltak le.

Sok mindent találtak

Fotó: police.hu

Mindent pontosan számon tartottak

Forrás: police.hu

Minden gyanús volt

Forrás: police.hu

Letartóztatták őket

Police.hu információi szerint a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a drogárusokat kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd letartóztatták őket.

Drogügyek egymás után

A Kékvillogó.hu is beszámolt az elmúlt időszak megdöbbentő kábítószeres ügyeiről. A rendőrök hírességeket vettek őrizetbe, egy ismert énekesnő pedig kórházba került drogfogyasztás gyanújával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció