A Pest megyei nyomozók befejezték egy tavalyi késes támadás vizsgálatát. A nyomozás eredménye szerint egy monori nő a közös italozásukat követő, hangos veszekedés után leszúrta a párját.

10 éve laktak együtt

Már jó régóta, közel 10 éve élt együtt egy pár a monori albérletükben, amikor augusztus 18-án, a közös italozásukat követően a nő egy durva vitába keveredett az élettársával. A vita hamar értelmetlen veszekedésig fajult, aztán elő is került az éles eszköz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pest megyében éltek

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszúrta

Az albérletükben a közös poharazás után az 53 éves asszony úgy feldühödött a barátján, hogy egy éles eszközzel nekiesett, és hátba szúrta. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Nem csinált otthon semmit

Kihallgatásán a nő bevallotta, hogy sűrűn fordultak elő veszekedések az életük során. Elmondása szerint a férfi soha nem volt hajlandó otthon megmozdulni és csinálni valamit, egy lusta dög volt.

Férfi kezében volt a kés?

A nő nem emlékezett pontosan, hogy miért támadta meg a párját, de állította, hogy a férfi kapta fel a kést, amivel el kezdett közelíteni felé. Eközben állítólag azt kiabálta, hogy kiszúrja a szemét.

Kicsavarta a kezéből

Ezután a nőnek sikerült kicsavarnia a férfi kezéből a kést, majd azt a távolodó párja hátába szúrta. Míg az áldozat családtagja mentőt hívott, ő szivaccsal letörölgette a vért áldozata hátáról, majd elment aludni.

Rendőrök ébresztették

Ezek után a nő már csak arra emlékezett, hogy rendőrök keltegetik, és viszik be a kapitányságra, hogy előállítsák. Áldozata kórházba került, és a sérülését életveszélyesnek minősítették.

Ezzel szúrta hátba a férfit

Éles eszközzel szúrt a nő – Forrás: Police.hu

Megbánta

Az 53 éves K. Zsuzsanna elismerte a bűncselekmény elkövetését, nem élt panasszal. Elmondása szerint megbánta, amit tett, de ezt sajnos már nem tudja visszacsinálni.

Ügyészség dönthet

A Pest megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, az erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást lezárták. A keletkezett iratokat átadták az ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke