A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy nő eltűnése ügyében. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai lázasan keresik az eltűnt személyt.

Eltűnt

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat Varga Katalin eltűnése ügyében, a nyomozás során az egyenruhások kérik a lakosság segítségét is.

Már lassan egy hónapja nem került elő Katalin

A 42 éves nő majdnem egy hónapja, december 6-án ismeretlen helyre távozott a szekszárdi lakóhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról.

Ez is érdekelhet

Több mint egy hónapja eltűnt lányt keres a rendőrség

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert

A rendőrség tájékoztatása szerint az eltűnt személy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja félhosszú, világosbarna. Varga Katalin szemszíne barna, eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Aki rendelkezik hasznos információval, segítsen!

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Varga Katalint felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy hívja a 0674/501-100-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ez is érdekelhet

Eltűnt egy 7 éves kislány a játszótérről: Kecskemét összes rendőre a gyereket kereste

Kiemelt kép: Rendőrség-eltűnt Varga Katalin – Forrás: Police.hu