Egy 44 éves férfi vesztette életét péntek este az M86-os úton. A motoros sávváltás közben szenvedett végzetes balesetet, nem tudták megmenteni a helyszínre kiérkező mentők. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült megrázó képeket.

Baleset a sávváltás miatt

Péntek este fél 9 körül a 44 éves győri férfi az M86-os úton haladt Szombathely irányába, amikor a 140-es kilométernél sávot akart váltani. Ekkor történt a baj: motorjával először a szemből érkező autónak ütközött, emiatt elesett és a szalagkorlátnak csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen életét vesztette

A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. Az eset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta meg a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szegélykőnek ütközött és felborult

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos közlekedési baleset történt Szegeden, a Körtöltés utcában. A tragédia június 9-én valamivel éjfél előtt következett be: a rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult. 

Nem élte túl

A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt, írta közleményében a rendőrség.

Hatalmas csattanás

A város egyik nyugodt, kertvárosi utcájában hatalmas csattanásra riadtak fel. A motoros az ütközését követően valószínűleg még több métert csúszott, járművének eleje pedig teljesen összezúzódott.

Hosszú ideig próbálták újraéleszteni

A környékbeliek azonnal segítséget hívtak, a mentők pedig perceken belül a helyszínre értek és minden erejükkel próbálták megmenteni a férfi életét. Richárdot hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem élte túl a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel a péntek esti balesetről

Helyszíni felvétel a péntek esti balesetről

Helyszíni felvétel a péntek esti balesetről

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu