Megölte, majd meztelenre vetkőztette 18 éves áldozatát az óbudai férfi. A holttestet egy kertész találta meg. Az eset még 2019-ben történt, most folytatódik az ügy tárgyalása, tanúkat hallgat meg a bíróság.

Holttestet találtak

2019. szeptember 28-án Budapest 3. kerületében egy férfi éppen füvet nyírt egy Ladik utcai telken, mikor az épületben egy holttestet talált. A férfi szólt a telek tulajdonosának, aki nem sokkal később a helyszínre ment és jelentette az esetet a rendőrségen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összeroncsolta a fejét

Az akkori értesülések szerint a 20-40 év közötti nő fejét gyilkosa annyira összeroncsolta, hogy teljesen felismerhetetlenné vált. Nem kizárt, hogy valamilyen maró, vegyi anyaggal locsolta le, hogy ezzel nehezítse a rendőrség munkáját az áldozat azonosításában. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem nézték jó szemmel lányuk kapcsolatát

Később kiderült, hogy egy piliscsévi család lánya, rossz hírű, erőszakos fiúval jött össze. A nevelőszülők, bár hiába nem nézték jó szemmel, hogy a lány 2019 tavaszán közel került az akkor huszonéves fiúhoz, akit lopás és magánlaksértés miatt is köröztek, sokat nem tehettek, az akkor már nagykorú, 18 éves lány egy óbudai, romos, bontásra ítélt házba költözött be szerelmével.

Bántalmazta a lányt

Nikoletta és a férfi kapcsolata lassan romlani kezdett, gyakran veszekedtek. A férfi többször bántalmazta a lányt.

Megverte, majd fojtogatta a lányt

A bírósági iratok szerint egy szeptemberi reggelen Sz. Tamás a vita hevében összeverte a lányt. Az ütések miatt Nikoletta magatehetetlenül esett össze, ezt kihasználva a férfi fojtogatni kezdte a lányt, aki életét vesztette.

Meztelenre vetkőztette a holtteste

Sz. Tamás a holttestet meztelenre vetkőztette, majd elhagyta a házat. Nikolettára napokkal később talált rá egy kertész.

Igazoltatták a férfit

A gyilkos azonban hamar lebukott, még a holttest megtalálása előtt igazoltatták, akkor pedig hamis adatokat adott meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Más rendőrségi ügye is volt

Korábbi ügye miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, innen a gyilkosság után Budapestre vitték, hogy kihallgathassák.

Jövő héten szólalnak meg a tanúk

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja a férfit, a következő, jövő heti tárgyaláson tanúkat hallgatnak meg az ügyben – írja a Bors.

A rendőrség a férfi elfogása után ezt a videót tette közé

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán