Elvették a pénzét, majd megverték azt a férfit, aki egy prostituált szolgáltatását akarta igénybe venni, de állítólag túl részeg volt az aktusthoz és ezért visszakérte a pénzét. A nő hozzátartozói hagytak helyben a sértettet.

3 ember ellen nyomoznak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete, zsarolás és kitartottság bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot három elkövetővel – egy nővel és két férfival – szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Prostitúció

A vádirat szerint a nő internetes weboldalon pénzért ajánlotta magát. Erről élettársa és bátyja is tudott, és az így megkeresett pénzből is részesültek.

15 ezer forint

Tavaly nyáron egy légyott alkalmával 15 ezer forintot átvett egy férfitől, de utána nem volt hajlandó szexszelni vele, mondván, hogy túlságosan is sörszagú.

Konyhából kerültek elő

A konyhában tartózkodó élettársával és bátyjával együtt elküldték a férfit, de a pénzét nem adták vissza. A sértett ugyanakkor az összeg nélkül nem akart távozni, ezért a nő élettársa arcon ütötte a sértettet, bátyja pedig azt kérte a nőtől, hogy hozza a baseball ütőt.

Baltanyél

A nő ekkor egy baltanyéllel tért vissza, amivel a bátyja a sértett fejét és karját is megütötte. A sértett végül vérző fejjel menekült ki a lakásból.

Súlyos sérülések

A bántalmazás következtében a sértett jobb alkarjának zúzódását és homlokcsontjának benyomatos törését szenvedte el. A koponyacsont törése súlyos sérülésnek minősül, emellett a bántalmazás jellege alkalmas volt arra, hogy életveszélyes sérülést okozzon.

12 évet is kaphatnak

A vádiratban rögzített bűncselekmények miatt a halmazati szabályokra tekintettel 12 év szabadságvesztés is kiszabható.

Ez is érdekelheti