Súlyos baleset történt vasárnap este a 4-es úton. Egy körforgalomnál ment egymásba két autó Üllő előtt.

Gyorsétterembe indultak

Vasárnap este négy fiatalember igyekezett egy Citroen C3-assal Monor irányából Üllő felé a 4-es főúton. Egy gyorsétterembe akartak ellátogatni, de előtte még megtankoltak, majd így haladtak tovább.

Körforgalomban jött a baj

Üllő előtt az M4-esre vezető bekötőút (404-es főút) körforgalmú kereszteződésén áthajtottak, ám abból kifelé jövet az autó megcsúszott, áttért a bal oldalra és a szembő érkező BMW kombiba rohant, amelyben két fiatalember utazott.

Kiszakadt futómű

A két autó csúnyán összetört, a Citroen keresztbe fordult az úttesten, bal első futóműve kiszakadt, a BMW-nek szintén.

Fotó a helyszínről

Kékvillogó.hu/G.K

Súlyos sérülések

A biztonsági övet mind a hat részvevő használta, ám a balesetet okozó sofőrnek éppen a kirobbanó légzsák okozott súlyos sérülést, eltört az orra, amelyet majd meg kell műteni, valamint még csipőficama és lábsérülése is keletkezett.

Többieket jól védte az öv

A hátul ülők könnyebb fej- és lábsérülést szenvedtek, a jobb első ülésen utazó fiatal pedig nem sérült meg az ütközés során.

Ők megúszták

A BMW-ben utazó két srác szintén sértetlenül megúszta a karambolt. A két mozgásképtelen járművet autómentő szállította el, a főutat a helyszínelés és műszaki mentés idejére, mintegy három órára teljesen lezárta a rendőrség.

Még egy fotó a vétlen kocsiról

Súlyos baleset az M7-esen

Összeütközött három személyautó hétfő reggel az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Velence térségében, a 45-ös kilométernél. A balesethez műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki. A forgalom egy sávon halad, komoly dugó alakult ki.

Címlapfotó: G. K. / K. A.