Felborult egy kamion az M0-s autóúton – az M3-as autópálya felé -, az M5-ös csomópontja előtt, a 30-as km után. A kamiont egy román sofőr vezette, aki a baleset-info.hu információi szerint nem sérült meg. Azonban nem ez volt az egyetlen baleset ma a főváros környékén. Mutatjuk:

Két autó ment egymásnak Tökölön

Két gépkocsi ütközött össze Tökölön, a Csépi úton, a HÉV átjárójától mintegy kétszáz méterre. Az ütközés következtében az egyik jármű kerítésnek csapódott, a másik autó az úttesten maradt. A balesethez a mentők is kiérkeztek, írja a BudapestKörnyéke.hu.

Tűzoltóknak is volt dolguk

Kigyulladt egy kisteherautó Budakalászon, a Golgota utcában. A lángok a mellette parkoló járműre is átterjedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy külső kerületben is történt baleset

Összeütközött két gépkocsi a XVI. kerületben, a Csömöri út és a János utca kereszteződésében.

Dél körül történt

Felborult, majd a szalagkorlátok közé esett egy gépkocsi az M0-s autóút 3-as kilométerszelvényénél, az M7-es autópálya csomópontjánál, Törökbálint térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A járműben csak a vezetője utazott.

Hangosan törtek az autók

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi a 31-es főút 35-ös kilométerszelvényénél, Mende térségében. A közelben történt egy másik baleset is. Három gépkocsi ütközött össze a Gyömrőt és Péterit összekötő út 10-es kilométerszelvényénél.

Erről az esetről írtunk a címünkben

Összeütközött egy személyautó és egy teherautó az M0-s autóút 31-es kilométerszelvényénél, az M5-ös autópálya csomópontjánál, az M4-es felé vezető szakaszon. Az ütközés következtében a nagyobb jármű az oldalára borult. A baleset-info.hu információi szerint egy román kamionos borult fel.

Videó a helyszínről:

A tűzoltók kiszabadították a vezetőt a kocsiból

Patakba csúszott egy gépkocsi Szentendrén, az Irányi Dániel utcánál. A szentendrei hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével szabadították ki a vezetőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Az elmúlt évek statisztikája egy képen

Kiemelt kép: Felborult kamion – Forrás: Katasztrófavédelem