Eltűnt egy 14 éves kislány Tolna megyében, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi. A hatóság azonban a lakosság segítségét is kéri a felkutatásában.

Otthonából tűnt el

A Paksi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Lengyel Zsóka eltűnése kapcsán. A 14 éves lány 2023. augusztus 8-án a reggeli órákban ment el bölcskei otthonából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki nem tudja, hol van

Tartózkodási helye azóta nem ismert, életjelet nem ad magáról. Lengyel Zsóka körülbelül 160-165 centiméter magas, egyenes szálú, háta közepéig érő, barna hajú.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Körülbelül 45 kilogramm súlyú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházatáról részleteket ismerünk: bézs színű strasszköves sportcipő és rózsaszínű hátizsák volt rajta. A hátizsák tetején egy barnás, bőr hatású címke van, ami háromszög alakú, ebben egy „C” betű látható.

Ezt viselte

A lány egy bézs színű, teli talpú lábbeliben ment el, aminek a talprésze fehér színű, elől fűzős sportcipő. A lábbeli külső oldalán van egy ívelt, szegecselt motívum. A szegecsek ezüst színűek, és négyzet alakúak.

Fotón az eltűnt kislány:

Ezt kéri a rendőrség

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Ezeket a számokat lehet hívni

Hívja a 06-74-501-106-os vagy a 06-75-510-640-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Nem térünk magunkhoz” – egy 23 éves, kétgyermekes apa halt meg a tápióbicskei halálkanyarban

Kiemelt kép: Az eltűnt kislány – Forrás: police.hu