Egy elhibázott előzés miatt halt meg egy kétgyerekes apa Tápióbicske közelében. A 23 éves férfi egy kanyar előtt kezdett előzni, de a nedves úton megcsúszott és visszapördült, nekicsapódott a festéket szállító autónak, amit előzött. A helyiek halálkanyarnak nevezik azt a szakaszt, szerintük a sofőrök száguldoznak, ezért havonta történik ott baleset.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy ember meghalt, amikor autójával előzés közben összeütközött egy másik személygépkocsival a 3115-ös úton Nagykáta közelében szombat este. A 23 éves nagykátai férfi egy általa megelőzött gépkocsival karambolozott az úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen meghalt

A 23 éves férfi a balesetben elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt, a másik gépkocsi vezetőjét, egy 44 éves tápiósági férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Nagykátai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja a baleset okát és a körülményeket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elhibázott előzés

A 23 éves férfi egy elhibázott előzés miatt halhatott meg. Egy kanyar előtt kezdett előzni, de a nedves úton megcsúszott és visszapördült, nekicsapódott a festéket szállító autónak, amit előzött.

Súlyosan megsérült a másik sofőr

Az áldozatot ki kellett vágni a roncsból, és a másik sofőr is súlyosan megsérült. A nagykátai mentőállomásról két egység érkezett a helyszínre. A festékszállító autó vezetője hasi és mellkasi sérüléseket szenvedett, a helyszíni ellátás után kórházba szállították.

Halálkanyar

A helyiek halálkanyarnak nevezik ezt a Nagykáta és Tápióbicske közötti szakaszt, szerintük a sofőrök száguldoznak, ezért havonta történik ott baleset.

Megoldás kell

„Tavaly előtt az egyik barátom lánya halt meg itt és egyébként is sok a baleset. Mielőbbi sebességkorlátozásra lenne szükség, hogy ne történjen több tragédia” – mondta egy helybeli a TV2 Tények stábjának.

Mindössze 23 évet élt

Nagykátán szinte mindenki ismerte a baleset áldozatát, a mindössze 23 éves J. Jánost. Mint mondták, a tragédia nem messze a férfi otthonától történt, és egyelőre még az események hatása alatt van mindenki.

Mindenki szerette

„Nem tudok róla rosszat mondani, a fiatal kora ellenére nagyon tisztelettudó, udvarias és rendes gyerek volt. Mindig segített, ahol tudott, a barátai és az ismerősei is mind nagyon szerették. Szerintem tényleg nincs olyan, aki ne kedvelte volna” – nyilatkozta János egyik ismerőse a Ripostnak.

Összetört a családja

„Mindenkit megrázott a halála, nem tértünk magunkhoz, a családja teljesen összetört. Lett volna egy helyi rendezvény Kátán, de még azt is elhalasztják a baleset miatt, annyira sokkoltak mindenkit a történtek” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: MTI.