Egy 29 éves férfi azonnal életét veszítette a karambolban. A helyszínre a rendőrség mellett a tűzoltók és a mentők is kivonultak.

Itt történt a baleset

Péntek délután negyed négy körül halálos baleset történt a főváros 18. kerületében, a Kassa utca – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több szabályszegés miatt következett be az ütközés

A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték. A helyszínre egy mentőautó is érkezett. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a szerencsétlenséget, bár a kerület alpolgármestere szerint több szabályszegés is történt – igaz, bővebbet ő sem tudott mondani.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Térképen a helyszín

Rendőrségi szalag a villanyoszlopon

Életkép a baleset után

Helyszínelők a kereszteződésben

Tragédia Budán

Egy másik halálos baleset is történt pénteken a fővárosban – igaz, az a 2. kerületben, s nem közúton, hanem egy villamospálya felújítása során. Mint elsőként hírt adtunk róla, az áldozat egy munkás volt, aki éppen az egyik felsővezeték-tartó acéloszlopot szerelte.

Végzetes tolatás

Többen dolgoztak a helyszínen, amikor a vágányokon történő közlekedésre átalakított, Terex típusú markolóval tolatást végzett, s vagy nem látta, vagy nem vette észre kollégáját, akit az oszlophoz szorított a többtonnás géppel.

Nem lehetett segíteni rajta

A szerencsétlenül járt férfinek sem volt, azonnal szörnyethalt. A markoló vezetőjét és a többi dolgozót – érthető módon – teljesen lesújtotta a baleset, megrendülten álltak a járdán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Cikkünkben használt képeink Nagy Balázs önkormányzati képviselő Facebook-oldaláról származnak.)